Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στην Π.Ε. Πέλλας



Με επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πρώτη του νέου έτους 2012.




Ο εορτασμός ξεκίνησε με την δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και με τα μέλη πολλών τοπικών συλλόγων και πολιτών.

Στη δεξίωση που παρατέθηκε ήταν παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Γ. Μπαρκούκης, ο Ταξίαρχος Π. Γεωργίου, ο Αστυνομικός Δ/ντής Πέλλας Π. Λουκάς, ο βουλευτής Πέλλας Β. Γιουματζίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ι.Τσώτσος, ο πρώην βουλευτής Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι περιφερειακοί  σύμβουλοι  Α. Νουσηκύρου και Μ. Ζωγράφου και πλήθος πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. ....."Ποιητής".... Αριδαία...Νομού..Πέλλας...2 Ιανουαρίου 2012 στις 10:07 π.μ.

    Αγαπητή Ροζαλία καλή χρονιά,υγεία,ευτυχία,ευημερία!!- Νά χαίρεσαι τά ταλαντούχα καί πανέμορφα κορίτσια σου πού συνεχίζουν τήν ποντιακή παράδοση κι εντυπωσιάζουν τόν κόσμο ανεξαρτήτως καταγωγής..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)