Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστημένος ο Πέτρος Ζέρζης και η παράταξή του για την κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Ευχαριστημένοι δηλώνουν στην παράταξή του,αλλά και ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης για την κατασκευή του  2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.
Οι διαδικασίες του έργου  ξεκίνησαν επί δικής τους θητείας ,κάτι που αποτέλεσε και αντικείμενο  αντιπαραθέσεων στο δημοτικό συμβούλιο επειδή η σημερινή δημοτική αρχή τους αντιμετώπιζε ειρωνικά και με διαθέσεις εμπαιγμού . Τελικά ο χρόνος μάλλον δικαιώνει την παράταξη του Πέτρου Ζερζη .
Η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ξεκινάει, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανάθεσης και την υπογραφή της σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Ανάδοχο του έργου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2,95εκατομ. ευρώ και το σχολικό κτίριο πρόκειται να κατασκευαστεί εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αριδαίας, κοντά στο Κέντρο Υγείας. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ ενώ η επίβλεψη των εργασιών πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


3 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΕΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΛΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν δηλωνουν ευχαριστημενοι και με το γκρεμισμα του 1ου Δημοτικου και μαζι με αυτο και την ιστορια της Πολης μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον 2:36, διαφωνώ με τον 2:37.
      Θα έστελνες το παιδί σου σ΄εκείνο το σχολείο? Έβλεπες μέσα από τους τοίχους στην άλλη τάξη. Κτήριο χωρίς θεμέλια, όπως είναι το Διοικητήριο, που κάποιοι σήμερα δεν θέλουν να γκρεμιστεί. Για να γίνει τι? Μη γράφετε μόνο για να γράφετε.

      Διαγραφή

(3)