Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τις δουλειές τις δίνει αλλού ,ζητά .όμως βοήθεια από τους Δημότες του ,ο Δήμος Αλμωπίας ,



Την βοήθεια του κόσμου ζητάει ο Δήμος Αλμωπίας  στην διοργάνωση του  Καρναβαλιού . Το κλίμα είναι αρκετά αρνητικό φέτος ,καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει αρκετές αντιπαραθέσεις με δημότες και επαγγελματίες  ,επειδή ο Δήμος  δεν  τους  προτιμά  για τις υποθέσεις του .
Από την άλλη  είναι η δύσκολη οικονομική συγκυρία  ,αλλά και η ασυνέπεια του Δήμου ως προς τον οικονομικό απολογισμό του περυσινού  καρναβαλιού. .
Ενώ πέρισυ δεσμεύτηκε να γίνει δημόσιος απολογισμός για το πώς χρησιμοποιήθηκαν οι χορηγίες κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια .
Η Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αλμωπίας έχει  ως εξής :




Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες του ότι έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων. Το “Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2012” που διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον τόπο μας, έχει στόχο να προσφέρει σε όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες μας ,στιγμές κεφιού, διασκέδασης και ξεφαντώματος.
Ο χαρακτήρας της προσπάθειας αυτής είναι κυρίως συλλογικός. Για αυτό, όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά στη διοργάνωση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Δήμο Αλμωπίας για περισσότερες πληροφορίες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: κος Τουμανίδης Κων/νος: 2384350284 , κα Χατζηαβραμίδου Ευδοκία: 2384025407.

1 σχόλιο:

(3)