Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Προσλήψεις (αγροτικών) ιατρών υπόχρεων






Προσλήψεις (αγροτικών) ιατρών υπόχρεων για έναρξη ή συνέχιση εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου και επικουρικού προσωπικού στα ΓΝ Έδεσσας,
ΚΕΚΥΚΑμεα Πέλλας και ΓΝ Γιαννιτσών
Σας ενημερώνουμε ότι με την Αρ. ΓΕΝ Πρ. Οικ.3147/11.1.2012 (ΑΔΑ ΒΟΝ3Θ-ΣΥ8) απόφαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΥΚΑ αποφασίσθηκε η πρόσληψη ιατρών στο έναντι ενός εκάστου αναγραφόμενου Κέντρου Υγείας (ΚΥ) ή Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΙ) με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου, σε προσωρινές θέσεις που συστήνονται με την απόφαση αυτή για την έναρξη ή τη συμπλήρωση της υποχρεωτικής 12μηνης υπηρεσίας υπαίθρου ως εξής:
1.         Iατροί μη υπόχρεοι προεκπαίδευσης ενός μηνός: ένας (1) στο ΠΙ Καρυδιάς, ένας (1) στο ΠΙ Παναγίτσας, ένας (1) στο ΠΙ Αμπελειών.
2.         Ιατροί υπόχρεοι προεκπαιδεύσεως ενός μηνός : ένας (1) στο ΠΙ Προμάχων, ένας (1) στο ΠΙ Φούστανης, ένας (1) στο ΠΙ Αρχαγγέλου και ένας (1) στο ΚΥ Αριδαίας.
Οι αναφερόμενοι ονομαστικά στην απόφαση ιατροί έχουν προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της σχετικής απόφασης να παρουσιασθούν στο Νοσοκομείο, που εποπτεύει το ΚΥ ή το ΠΙ, που τοποθετούνται. Προϋπόθεση για να αναλάβουν υπηρεσία είναι η κένωση της θέσης που τοποθετήθηκαν και η προσκόμιση στο Νοσοκομείο όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών. Το Νοσοκομείο που εποπτεύει το ΚΥ ή το ΠΙ όπου τοποθετείται κάθε ιατρός υποχρεούται να υπογράψει πρωτόκολλο παρουσίασης και ανάληψης υπηρεσίας του. Οι ιατροί που τοποθετούνται στα αντίστοιχα αναφερόμενα ανωτέρω ΚΥ ή ΠΙ καλύπτουν ανάγκες των ΚΥ και των ΠΙ καθώς και την περιοχή ευθύνης τους. Οι Ιατροί θα πρέπει να διαμένουν εντός της έδρας του ΚΥ ή του ΠΙ στο οποίο έχουν διορισθεί και μόνο σε περιπτώσεις που αυτή δεν πληροί στοιχειώδεις προϋποθέσεις διαμονής, μπορεί να χορηγείται από την προϊστάμενη αρχή του ιατρού, άδεια διαμονής εκτός έδρας του ΚΥ ή του ΠΙ. Τα Νοσοκομεία υποχρεούνται άμεσα να εντάξουν τους ιατρούς αυτούς στο σύστημα πιστοποίησης για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Επίσης σας ενημερώνουμε για την ανακοίνωση πρόσληψης επικουρικού προσωπικού από την 3η Υπε στο ΓΝ Έδεσσας, στο ΚΕΚΥΚΑμεα Πέλλας και ΓΝ Γιαννιτσών σύμφωνα με την Αριθμ.Πρωτ. 922/19.1.2012 (ΑΔΑ: BON8OPEΠ-6ΑΚ) Ανακοίνωση της 3ης Υπε με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και συγκεκριμένα:
1.         Στο ΚΕΚΥΚΑμεα Πέλλας : μία (1) θέση ΠΕ Ψυχολόγων για χρονικό διάστημα 12 μηνών και μία (1) θέση ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών.
2.         Στο ΓΝ Έδεσσας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών: Δύο (2) θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Δύο (2) θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής και μία (1) θέση ΤΕ Νοσηλευτικής.
3.         Στο ΓΝ Γιαννιτσών για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών: Tρείς (3) θέσεις ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, Μία (1) θέση ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, Μία (1) θέση ΔΕ Παρασκευαστών και μία (1) θέση ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για επικουρικό προσωπικό κατατίθενται στην 3η Υπε καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και κατατάσσονται σε καταλόγους επικουρικού προσωπικού ανα κατηγορία/κλάδο. Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους αυτούς δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο περισσότερο από 5 έτη. Οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλλει αιτήσεις πριν τη συγκεκριμένη  ανακοίνωση δεν χρειάζεται να καταθέσουν νέα αίτηση, εκτός αν έχουν μεταβληθεί τα στοιχεία της ανεργίας τους, οπότε πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ. Για την πλήρωση των θέσεων προηγούνται οι άνεργοι και η προτεραιότητα μεταξύ αυτών καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στον ΟΑΕΔ. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα απαιτούμενα νόμιμα επικυρωμένα δικαιολογητικά διευκρινίζονται στην ανακοίνωση της 3η Υπε. Οι κατάλογοι θα περιλάβουν άτομα που υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση, δηλώνοντας το ενδιαφέρον για κάθε φορέα με σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)