Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Παγωτό μες το χειμώνα»





Έκλεισε ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων της Κεντρικής Σκηνής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το έργο «Παγωτό μες το χειμώνα» του Mino Bellei.  Οι παραστάσεις δόθηκαν στην Αίθουσα
Εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012. Μια φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στην Ιταλία τη δεκαετία του ’90. Στο ρόλο του Ρουτζέρο – Παναγιώτης Γαρτσιώνης- στου Μικέλε – Χρήστος Χατζής- στης Λάουρα – Κατερίνα Γαλανού και στης Άνναρόσα – Σοφία Πετρίδου, ερμήνευσαν τους ρόλους τους πάνω στη σκηνή υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαρίας Κοντίου.
Παράλληλα, το Εφηβικό Εργαστήρι συνεχίζει τις πρόβες με το έργο «Ο μάγος με τα χρώματα» του Γ. Ξανθούλη, το οποίο θα παρουσιαστεί από τις 26 Μαρτίου έως και τις 30 Μαρτίου, καθημερινά με 2 πρωινές παραστάσεις για τα Σχολεία του Νομού.
Η Κεντρική Σκηνή κάνει πρόβες με νέο έργο. Στο τέλος Απριλίου θα ανέβει «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου.
Επίσης, το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετέχει και φέτος στην Κεντρική Αποκριάτικη Παρέλαση με το σατυρικό θέμα «ΜΕΡΚΕΛ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται». Η τιμή στολής είναι 20,00€.
Για συμμετοχή και οποιαδήποτε πληροφορία το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00 και στο τηλ. 2381025429. e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)