Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

΄Ερευνα του Συμπαραστάτη του Δημότη για καταγγελίες



 
Μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας για απαντήσεις που πήρε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ,δια μέσου του Αντιδημάρχου Τάσου Τσαβδάρη  για  ερωτήσεις που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης  σχετικά  με  έργα που  έγιναν και που κατά την άποψή του δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες .
Από την πλευρά του Δήμου υπήρχε ο ισχυρισμός ότι έγιναν  εθελοντικά .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Συμπαραστάτης πρόκειται να διερευνήσει αν πράγματι έγιναν εθελοντικά ή όχι και αναλόγως να προβεί στα πορίσματα και τις περαιτέρω ενέργειές του.
 Στο μεταξύ έτοιμη είναι η έκθεση πεπραγμένων για το 2011 και αναμένεται να την παραδώσει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

5 σχόλια:

  1. καλα ρε συμπαραστατη εκεινος ο ισολογισμος των λουτρων που καταψηφιστηκε στο δημοτικο συμβουλιο τι εγινε; τον ξεχασες; μηπως εχεις και εσυ επιλεκτικη μνημη και θυμασαι κατεπιλογη; ή μηπως θελεις να πας στον εισαγγελεα να απολογηθεις; κανε τη δουλεια σου σωστα και ασε τις πονηριεσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k.ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΗΣΥΧΟ.ΨΑΞΕ ΑΛΛΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑ, ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΟΣΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΗ. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΥΓΕ.
    Ο ΖΕΡΖΗΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ 4 ΤΕΣΕΡΙΣ χιλ. ΕΥΡΟ ΠΗΡΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ . ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΗ Η ΤΡΟΙΚΑ.κ.ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ 09.34 ΚΑΙ 09.43 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)