Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τους έστησαν οι Τούρκοι , τους αγνόησαν οι τοπικοί δημοσιογράφοι




Τελειωμό δεν έχει η απαξίωση του Δήμου Αλμωπίας . Το μεσημέρι  ετοιμάστηκαν να υποδεχτούν Τούρκους Δημοσιογράφους  που ασχολούνται με επιχειρηματικά θέματα . 
Οι Τούρκοι Δημοσιογράφοι τους άφησαν σύξυλους  και δεν εμφανίστηκαν . Όμως  ούτε   και τοπικοί δημοσιογράφοι δεν παραβρέθηκαν καθώς ο Δήμος κατάφερε να μην έχει  καμ ιά   σχέση μαζί τους. Οι «σοφότεροι « του Δημαρχείου σκέφτηκαν να  επιρρίψουν  ευθύνες στον Αντιπεριφερειάρχη  Θ. Θεοδωρίδη  ,ότι δήθεν τους καθυστέρησε και δεν τους άφησε  να πάνε στο Δημαρχείο . Μόνο που και ο ίδιος τους είδε πολύ λίγο γιατί  έφυγε για την Αψαλο προκειμένου να παραστεί στη κηδεία συγγενικού του προσώπου.
Ούτε και αυτό το σενάριο τους βγήκε όμως . Το θέμα όμως δεν πλέον προσωπικό . Με την συμπεριφορά και την πολιτική που ακολουθούν κατάφεραν να μην υπολογίζει κανείς την Αλμωπία και να την έχουν του  κλώτσου  και του μπάτσου. Μπορεί  να έχουν κάθε δικαίωμα να χαράσουν την πολιτική τους . Δεν έχουν όμως  όμως κανένα ηθικό  δικαίωμα να  «κονταίνουν « κάθε μέρα όλ και πιο πολύ την Αλμωπία.

1 σχόλιο:

  1. Άντε ρε σαμανδη αντι να κατακρινεις αυτους που πρέπει αναλώνεσε στην κόντρα σου με το πασοη γιατί σου έκοψε το μηνιατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)