Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞAN ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ


Εξαπάτησαν  τους συμβούλους παραλαβής


Θύματα εξαπάτησης από τον πρώην  Δήμαρχο  Εξαπλατάνου   Σταύρο Τουφεγγόπουλο ,αλλά και τους εργολάβους ,δηλώνουν ότι έπεσαν , οι σύμβουλοι παραλαβής  έργων   οι οποίοι παρέλαβαν και το έργο των χαλικοστρώσεων  το οποίο αποδείχτηκε εικονικό και για το οποίο    έπεσαν βαριές χρηματικές καμπάνες .  Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος τους  πήγε  με το τζιπ του Δήμου σε δρόμους και τους  έπεισε  ότι  εκεί  έπεσαν  τα χαλίκια
.Περισσότερα την Πέμπτη στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΤΟΥΡΜΠΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,
    ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΛΛΗΝ
    ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη αλλά μιλάμε για χαλικοστρώσεις. Και λίγους μήνες μετά να πας χαλικοστρώσεις δε θα δεις. Είναι σαν να πας να ελέγξεις το καλοκαίρι αν έκανε σωστα τη δουλειά του το εκχιονιστικό. Ο κιτρινος τύπος ζει και βασιλεύει μου φαίνεται. Κάπου έχει χαθεί η σοβαρότητα. Τα οικονομικά προβλήματα της εφημερίδας δε λύνονται με αυτό τον τρόπο. Και άλλες το προσπάθησαν ακόμα και αθηναϊκές και βλέπετε που έχουν καταλήξει.

    ΥΓ. Τα "θύματα" πως ακριβώς κατάλαβαν οτι εξαπατήθηκαν? Ξύπνησαν μια μέρα και είπαν αλλού μας πήγε ο Δήμαρχος? Τι είχαν στα χέρια τους και δε κατάλαβαν που βρίσκονται. Αν είχαν μια μελέτη ή ένα σχέδιο έπρεπε να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή. Αν όχι, πως κατάλαβαν εκ των υστέρων ότι είδαν άλλους δρόμους.

    ΥΓ.2 Πολλά είναι αυτά που δε συμβαδίζουν σε αυτά που λέτε. Άλλα τα φουσκώνετε, άλλα τα κρύβετε. Δημοσιογραφία είναι αυτή? Η ποιότητα σας είναι ανάμεσα σε σχολική εφημερίδα και κουτσομπολίστικα περιοδικά. Όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά στο σύνολο της ύλης της εφημερίδας σας (και του blog). Αλλάξτε όσο είναι καιρός. Πρώτα φτύνουμε τους πολιτικούς και μετά τους δημοσιογράφους. Αναλογιστείτε λοιπόν τις ευθύνες σας και πράξτε το σωστό και δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ κύριε ,που φαίνεται πως είσαι και γνώστης διαδικασιών ,
      νομίζω πως ειναι κάπως αδικο να απευθύνεσαι σε επώνυμο με τέτοιου είδούς χαρακτηρισμούς.
      Δηλαδή εγώ που έχω συναλλαγές, χωρίς πρόβλημα , με τον εν λόγω κύριο,
      κυνδινεύω ή εσύ προσπαθείς να τον εκθέσεις? ΄
      θέλω να πιστευω ότι καλοπροαίρετα θα επανέλθεις για διεκρυνήσεις

      Διαγραφή
  3. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ..
    ΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ , ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ (SiTE) !!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ? ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)