Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αδειάσματα του Δημάρχου Αλμωπίας



Απανωτά αδειάσματα είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  της Τετάρτης
. Τόσο για μελέτες της προηγούμενης δημοτικής αρχής , που τελικά σύμφωνα με τους αρμόδιους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  ,δεν ήταν καθόλου «ανάπηρες» όπως τις χαρακτήριζε ο ίδιος , αλλά και από δημοτικό σύμβουλό του που ούτε λίγο ούτε πολύ τον έβγαλε  ψεύτη . Περισσότερα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ.

3 σχόλια:

  1. Δεν παίζεσαι με τίποτα, τέτοια ικανότητα να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα δεν την έχει κανένας άλλος. Και τέτοια τύφλωση (ή αδιαντροπιά;) να μην βλέπεις ότι σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες, δεν την έχει κανένας άλλος. Η εμπάθεια κατά του δημάρχου και η μανία σου να εμφανίσεις δήθεν προβλήματα στο συνδυασμό του, ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία. Αλλά και η φυσική κλήση που έχεις στην πονηριά, στη συκοφαντία΄, στο να σπιλώνεις ανθρώπους και στον "κουτσομπολοκατινισμό" δεν έχει προηγούμενο.
    Και το πιο φοβερό από όλα, δεν είναι μόνο το ότι δεν έχεις ιερό και όσιο αλλά το ότι, υπάρχει η πιθανότητα να πιστεύεις ότι κάνεις δημοσιογραφία και επηρεάζεις και συνειδήσεις. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, ο Θεός να σε φωτίσει (γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια) και να φωτίσει κι άλλους ώστε να μπεις σε ένα pay roll όχι για να ανακτήσεις την αξιοπρέπεια (γιατί μάλλον δεν είχες ποτέ - ούτε τότε που μας είχες πείσει ότι αγαπάς τον τόπο σου, έχεις όνειρα και γι' αυτό γύρισες)αλλά για να πάψεις να βγάζεις αυτόν τον οχετό που πρώτα βρομίζει, ακόμη περισσότερο, εσένα τον ίδιο. Πρώτο και τελευταίο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε, όσον αφορά το θέμα της δημοσιογραφίας είναι επιλεκτική αντίληψη του καθενός ,ανάλογα με το συμφέρον του ,να χρωματίζει τι είναι καλή και τι κακή δημοσιογραφία .Ας πούμε ότι ο Σαμάντης διακρίνεται από εμπάθεια η από οτιδήποτε άλλο ,εσύ που γράφεις αυτό το άρθρο έκανες την αυτοκριτική σου, έχεις αυτογνωσία, κατάλαβες τι έκανες ,τι χολή έβγαλες ;γι΄αυτό που κατηγορείς ,μετά από αυτά που έγραψες κατηγορείσαι. Εσύ που υποτίθεται ότι ανήκεις σε έναν κύκλο δίπλα στον δήμαρχο ,σε ένα ηγετικό κύκλο σε τοπικό επίπεδο, είναι δυνατόν να διακατέχεσαι ,καθώς και να εκφράζεσαι με αυτό το φασιστικό στυλ ;στυλ που πιστεύω ότι σε αδικεί. Κρίμα στον δήμαρχο αν έχει τέτοιους συνεργάτες ,γιατί ο δήμαρχος και καλό παιδί είναι και πιστεύω οτι δεν ασπάζεται την θέση ότι όλοι όταν μπουν σε ένα pay roll βουλώνουν τα στόματα. Εκτός αν τον άλλαξε και αυτόν η εξουσία και είδε αλλά πράγματα τα οποία άρχισε να υιοθετεί, που και πάλι λέω με επίταση ότι δεν το πιστεύω. Ας αποτραβηχτούμε οι ετερόκλητοι και ας αφήσουμε τους άνδρες να τα βρουν μόνοι τους , είναι άδικο να επιβεβαιώσουμε το « για δεύτερη φορά δεν βγαίνει ο ίδιος δήμαρχος στην Αλμωπία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ζέρζης τον έκανε μαλακιά καραβίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)