Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διευκρινήσεις Σταύρου Κούλη για παλαιότερες δηλώσεις που αφορούσαν το Λάζαρο Πολατιάν



     Την 20 Οκτωβρίου 2011, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησα μέσω διαδικτύου στο blog του Συνδέσμου Φιλάθλων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ»,
σχετικά με τα ποδοσφαιρικά πράγματα του ν. Πέλλας, ορισμένα σημεία αυτής έγιναν αντικείμενο παρερμηνείας και δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων. Συγκεκριμένα οι αναφορές μου στο πρόσωπο του αρχιδιαιτητή και μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας ν. Πέλλας κ. Λάζαρου Πολατιάν, αναφορές που αναγνωρίζω ότι ξεπέρασαν το επιτρεπτό όριο της καλόπιστης δημόσιας κριτικής, έγιναν αφορμή να δημιουργηθεί σε ευρύ κύκλο προσώπων η καθόλα εσφαλμένη εντύπωση ότι οι επιταγές που είχαν εκδοθεί από μένα προς τον κ. Πολατιάν μέσα στα πλαίσια της καλής και πολύχρονης εμπορικής συνεργασίας που υπήρχε ανάμεσα μας, χρησιμοποιήθηκαν για χρηματισμό παραγόντων του ποδοσφαίρου.

     Με την παρούσα δήλωσή μου επιθυμώ να διασκεδάσω κάθε τέτοια υπόνοια και να δηλώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι όλες οι μεταξύ μας συναλλαγές ήταν απόλυτα νόμιμες και έγιναν στα πλαίσια της παραπάνω συνεργασίας. Δηλώνω δημόσια ότι σέβομαι και εκτιμώ το πρόσωπο του Λάζαρου Πολατιάν, ευελπιστώ δε ότι με την παρούσα θα δοθεί τέλος στην άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις ατυχείς δηλώσεις μου.

                                                                                                                                                                                                               Κούλης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)