Η πλήρης αποποίηση ευθυνών που επιχείρησε μέσα από συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα , του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Στ. Τουφεγγόπουλου ,
φαίνεται ότι ήταν η αφορμή να ανοίξουν οι ασκοί αγανάκτησης . Μετά τον εργολάβο που παραδέχτηκε ότι δεν έκανε κανένα έργο και τα χρήματα που πήρε τα πήγε στο Δημαρχείο , έρχονται σύντομα στο φως της δημοσιότητας και της δικαιοσύνης και νέες μαρτυρίες , καταπέλτης για τον πρώην δήμαρχο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com