Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συγχαίρει την ΕΠΣ Πέλλας και Πολατιάν η Δόξα Μελισσίου



 
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και μέλη της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια, για την άρτια, άψογη και δίκαιη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Έίμαστε περήφανοι, παρά την πικρία της πτώσης της αγαπημένης μας ομάδας για την υποδειγματική διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΕΚΠΡ. ΜΑΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.




Αξιότιμε κ. Αρχιδιαιτητή, αγαπητέ Λάζαρε, παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια, για την άριστη διαιτησία στο παιχνίδι ΔΟΞΑ ΜΑΛΙΣΣΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ και μεταφέρετε τα θερμά συγχαρητήρια στους άξιους συνεργάτες σας κκ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΣΙΠΚΑ,ΔΕΜΕΡΤΖΗ και ΠΑΣΣΛΑΜΟΥΣΚΑ. Διαιτησία σαν και αυτήν κοσμούν το ποδόσφαιρό μας, και το τονίζει ένας ταπεινός παράγοντας κάτω από την πίκρα της ήττας. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και τους συνεργάτες σας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα γενικότερα να σας συγχαρώ για την τεράστια πρόοδο που πετύχατε στο χώρο της διαιτησίας, βελτιώνοντας την εικόνα του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, το οποίο δυστυχώς! υστερεί σε υποδομές, παράγοντες και οικονομικά.
Κύριε Πολατιάν και πάλι ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, παρακαλώ όπως μεταφέρετε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήρια σε όλους τους άξιους συνεργάτες σας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ συνεχίστε την προσπάθεια.
ΜΕ ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΕΚΠΡ. ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ






1 σχόλιο:

(3)