Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Άνοιξε κωδικούς για καταλογισμούς ο Δήμος Αλμωπίας



Δεν προχώρησε σε καταλογισμούς .
Αποχώρησε η παράταξη του Π. Ζέρζη.
 Εμεινε η Μαρτίνα Ζιάκα και ψήφισε όχι
 Απουσίαζαν σύμβουλοί του .
Απουσίαζε η Παράταξη του Χ. Μπίνου.
Λευκό ψήφισε ο Στ. Καραμαριάς


Ο Δήμος Αλμωπίας στη χθεσινή συνεδρίαση , που ήταν συνέχεια αυτής που διακόπηκε τη περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να ανοίξει κωδικό  στον προϋπολογισμό ,για να εγγράψει ποσό589.509,57 ευρώ , που προέρχεται  από τον καταλογισμό των οικονομικών επιθεωρητών σε βάρος πρώην αιρετών στον Δήμο Εξαπλατάνου  και εργολάβων .Στη συνεδρίαση επικρατούσε  μυστικοπάθεια , λόγω προσωπικών δεδομένων , όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος , όταν η μείζονα αντιπολίτευση ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες. Διευκρίνησε  για μια ακόμα φορά ,ότι είχε ζητήσει ο ίδιος τη διακοπή της συνεδρίασης , μετά από επικοινωνία δικηγόρου αιρετού που είχε προσφύγει και έλαβε  προσωρινή διαταγή αναστολής.
Την εισήγηση  έκανε η υπάλληλος του Δήμου κ. Κοροσίδου , κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.
Ο Πρόδρομος Δεμίρης ,χαρακτήρισε την όλη διαδικασία ως παρωδία  ,πρωτοφανή  και απαράδεκτη . Αντέδρασε δε, όταν ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Πέτρος Πολατίδης , έκανε παρέμβαση  την οποία  ο κ, Δεμίρης εξέλαβε ως ανεπίτρεπτη παρατήρηση.
Ο Πέτρος Ζέρζης ,έκανε λόγο για  ιδιαίτερη σπουδή  και περίεργη διαδικασία χωρίς  καμία ουσιαστική ενημέρωση. Παρατήρησε ότι για πρώτη φορά ακολουθείται τέτοια διαδικασία. Ο Δήμαρχος ανταπάντησε ότι υπήρχε χρόνος για ενημερωθεί. Τελικά ο Π. Ζέρζης αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με τον Π. Δεμίρη και τον Γ. Τζιβιτζίδη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρέμβαση του νομικού συμβούλου , λέγοντας ότι σε λίγο ,κάποιοι θα τους υποκαταστήσουν πλήρως. Η παράταξη του Δημάρχου θεώρησε τη αποχώρηση , προσχεδιασμένη.
Παρέμεινε η Μαρτίνα Ζιάκα η οποία ψήφισε  όχι. Απουσίαζαν από την παράταξη του Π. Ζέρζη ,ο Μ.Σπελέτας ,Γιάννης Κετικίδης και ο Τάσος Αραμπατζής Απούσα ήταν όλη η παράταξη του Χ. Μπίνου. Λευκό ψήφισε από τη παράταξη του Δημάρχου ο Σταύρος Καραμαριάς . Το θέμα πέρασε με ψήφους 15 υπέρ ,ένα λευκό  και ένα όχι. Αποσίαζαν 10.
    Τα        ο συμβούλιο ψήφισε το άνοιγμα κωδικών , όχι όμως την εγγραφή του ποσού.

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ! Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η' Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ! ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)