Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Παράπονα για τη ΔΕΗ




Πολλά παράπονα εκφράζουν επαγγελματίες της Αριδαίας , γιατί σημειώθηκε ξανά διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος Μ. Παρασκευή από τις 16.00-τις 18.00 περίπου.
Σύμφωνα δε με καταγγελίες τους σε επικοινωνία που είχαν με το αρμόδιο τμήμα στην ΄Εδεσσα , τους αντιμετώπισαν ειρωνικά απαντώντας ότι για το πρόβλημα που δημιουργείται συνεχώς στην Αλμωπία , μόνο ο Θεός και τα… πουλιά γνωρίζουν πότε  θα αποκατασταθεί .

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ διαχειριστή του blog
    Παίρνοντας αφορμή από αυτήν την δημοσίευση, καθώς και από την συχνή επανάληψη του φαινομένου ,αυτό της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αριδαία με την παραμικρή καιρική μεταβολή , θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας να θέσουμε με επίταση και επίφαση το θέμα στους αρμόδιους φορείς και «όχι στα πουλιά και στον θεό» ,ώστε επιτέλους να βρεθεί μια λύση. Δεν είναι δυνατόν σε μία περιοχή με τόσα υδροηλεκτρικά και φωτοβολταϊκά να λαμβάνει χώρα αυτό το φαινόμενο. Πλήθος είναι οι βλάβες σε μηχανήματα από αυτές τις διακοπές, καθώς και τα προβλήματα σε ανήμπορους συμπολίτες μας , αλλά η άγνοια των καταναλωτών τείνει στο να μην υπάρχει ούτε μία αγωγή στην ανάλγητη ΔΕΗ η οποία κόβει το ρεύμα χωρίς δεύτερη σκέψη στον μικροσυνταξιούχο ,στον μικροεπαγγελματία και σε κάθε πολίτη που το έχει ανάγκη. Είναι στο χέρι του κάθε πολίτη της Αλμωπίας να απαιτήσει οργανωμένα και να θέσει ένα τέρμα σε αυτήν την τριτοκοσμική επανάληψη αυτού του φαινομένου. Όπως είναι γνωστό η ρύθμιση μιας έννομης σχέσης από το δίκαιο, όπως είναι αυτή της ΔΕΗ με τους καταναλωτές ,έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία δικαιωμάτων αλλά και υποχρεώσεων. Στην πράξη όμως από ότι φαίνεται μια ζωή, οι απλοί πολίτες-καταναλωτές στην Ελλάδα του Τσοχατζόπουλου του Βουλγαράκη του Εφραίμ και όλων των άλλων παλικαριών που την κατάντησαν σε αυτό το χάλι ,το μόνο που έχουν είναι υποχρεώσεις , η λέξη δικαίωμα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο ,και ειδικά σε αυτούς τους οργανισμούς της κοινής ωφέλειας ,όπως είναι η ΔΕΗ. Επιτέλους πρέπει να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας ,ώστε οι υποχρεώσεις κάποιων απέναντι σε κάθε φορολογούμενο πολίτη να είναι ακέραιες . Όσο για τους υπαλλήλους το μόνο που έχουμε να πούμε είναι οτι έχουν δίκιο. Δεν φταίνε αυτοί ,έτσι τους κατάντησε το σύστημα Μπάκουλη ,καθώς και το σύστημα Φωτόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)