Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Διεθνής Εθελοντική Καμπάνια “Let's Do It”



Μεγάλη  ήταν η συμμετοχή και στην Αλμωπία την Κυριακή 29 Απριλίου στη διεθνή εθελοντική καμπάνια “Let's Do It”, η οποία διοργανώθηκε από τη χώρα μας με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση”.



    Με τη συμμετοχή  δημοτικών και τοπικών συμβούλων, πολλών μαθητών, συλλόγων και πολιτών πραγματοποιήθηκε o καθαρισμός των κεντρικών οδών της Αλμωπίας με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Κέντρου Υγείας Αριδαίας καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας. Καθαρισμός πραγματοποιήθηκε  στις οδούς Αριδαίας – Αψάλου, Αριδαίας – Λουτρακίου – Όρμας και Αριδαίας – Εξαπλατάνου. Τον συντονισμό των ομάδων δράσης είχε ο προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου Γεώργος Ιατρίδης.
    Στόχος της δράσης ήταν να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες, μέσω της ενεργής συμμετοχής τους, καθώς και να ωθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ενεργεί με αίσθημα ευθύνης αλλά και αγάπης προς το περιβάλλον.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)