Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βορεινό - Εθνικός Αριδαίας 2-3




Ο  Εθνικός Αριδαίας νίκησε με 3-2 μέσα στο Βορεινό  και πανηγύρισε δίκαια την παραμονή του στην Α κατηγορία ΕΠΣ Πέλλας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15o λεπτό με πλασέ του Κουτρούμπαλου.

Στη συνέχεια η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 πέντε λεπτά αργότερα με τον Πασχούλη.

Στο 30ο λεπτό το Βορεινό κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουκουλίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ο Τριγκάκης του Εθνικού Αριδαίας τον ανέτρεψε, αντικρίζοντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα καθώς ο επιθετικός της Νίκης βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Χατζηγιάννης ευστόχησε κάνοντας το 2-1.

Ο Εθνικός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Γρηγορίου με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια γράφοντας το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα και με κόντρα τον δυνατό άνεμο κατάφεραν να αποκτήσουν ξανά το προβάδισμα.

Στο 58' ο Ουρτζάνης με εκτέλεση φάουλ προώθησε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και η μπάλα έφτασε στον Καλογιάννη ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πίπα σημειώνοντας το 2-3.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση καθώς οι γηπεδούχοι βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση και ο Δεμησίκος επιχείρησε δυνατό σουτ το οποίο ανάγκασε τον Τσεντεμίδη να πεταχτεί στη δεξιά γωνιά του πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ: Πίπας, Δεμησίκος, Καρασάββας, Ουζούνης, Πέικος, Χατζηγιάννης, Κουκουλίδης, Ουζούνης, Σινάπης, Στεφανίδης, Πασχούλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Τσεντεμίδης, Φουντουκίδης, Φάφκας, Κουντουράς, Τριγκάκης, Καλπακίδης, Ιγνατίδης, Κωνσταντινίδης, Κουτρούμπαλος, Γρηγορίου, Ουρτζάνης.

Διαιτητής: Ροδοβίτης

Βοηθοί: Γεωργίου, Τσαλγίνης, Γάτσος (4ος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)