Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» από το Εδεσσαϊκό θέατρο


Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 έκλεισε η αυλαία για το έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαικού θεάτρου
Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα,  διήρκησαν μία εβδομάδα και πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο.
Έπαιξαν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Έλενα Κρανιώτη, Χρήστος Χατζής, Κωνσταντίνα Χουϊαρίδου, Ματούλα Μήτρου, Δέσποινα Οτουντζίδου, Θοδωρής Παπαϊωάννου, Λάζαρος Τσορμπατζόγλου, Ρώη Δημάκα και Παναγιώτης Νανόπουλος.
Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 έφυγε από την ζωή ο συμπολίτης μας και μέλος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου Δημήτρης Νησιάγκας. Η παράσταση της Κυριακής αφιερώθηκε στη μνήμη του και το Εδεσσαϊκό θέατρο αντί στεφάνου κατέθεσε στη μνήμη του 50,00€ στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00 και στο τηλ. 2381025429. e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)