Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πρόβλημα με το πόσιμο νερό στην Ορμα

Προβλήματα με το πόσιμο νερό αντιμετωπίζουν στην ΄Ορμα εδώ και πέντε μέρες. ΄Όπως αναφέρουν κάτοικοι το δίκτυο έχει σπάσει στη Μπέλιτσα και το νερό του ποταμού μπαίνει μέσα.
Οι βρύσες κατεβάζουν φερτές ύλες, ενώ  όπως υποστηρίζουν έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑ .αλλά δεν έχει κάνει τίποτα.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η Δ.Ε.Υ.Α. ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΟΡΜΑΣ (ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ) ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η Δ.Ε.Υ.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΓΩΜΗ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΛΩΡΙΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (2 ΦΟΡΕΣ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΡΩΧΑΜΗ...ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ! ΓΛΑΣΤΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ! ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ! ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΗΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)