Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μαύρα σύννεφα στη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας



Ανώμαλη προσγείωση στη πλειοψηφική παράταξη του Δήμου Αλμωπίας μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών .
Η πλειοψηφία έκανε κατά κάποιο τρόπο ένα άτυπο  δημοψήφισμα , καθώς όπως ισχυρίζονταν στελέχη της  ότι με την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου  κρινόταν  και ο συνδυασμός .
Με δεδομένο ότι ο ίδιος ο υποψήφιος πήρε πολλούς σταυρούς από μόνος του ,το αποτέλεσμα τους έχει βυθίσει σε προβληματισμό. Προφανώς  να ήταν ατυχής  η συγκεκριμένη μέθοδος , αλλά καταγράφεται  πλέον στην ιστορία. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο συνδυασμός του Δημάρχου στις δημοτικές εκλογές είχε πάρει στον ά γύρο 8.642 ψήφους και 11.421 στον β΄γύρο.
Οι σταυροί προτίμησης που πήρε χθες στις βουλευτικές εκλογές ο Νίκος Παρούτογλου στην Αλμωπία ήταν  2. 142.

7 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛ.7 Μαΐου 2012 στις 2:29 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΤΥΧΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ 11.421 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ , ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ , Α ΝΑΙ , Η ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΠΡΙΤΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ . ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ , ΟΑΠΟΤΥΧΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ .

      Διαγραφή
  2. Ο Πασόης τώρα θα τρέχει να κρυφτεί και να ζητά βοήθεια από την Τζάκρη την οποία και στήριξε, όπως και πολλοί άλλοι Πασοκτσήδες παλιοί δήμαρχοι που δεν καταλάβανε ακόμη ότι τελείωσαν τα ψωμιά τους και έρχονται νέοι άνθρωποι σε όλα τα κόμματα.. Οι δεινόσαυροι της πολιτικής τελείωσαν πιά μαζί με τους παγετώνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε ξεχάσει ότι ο κόσμος στις Δημοτικές ψηφίζει πρόσωπο και θα 'επρεπε να ντρέπεται που ετρεχε με τον Παρούτογλου είναι Δήμαρχος Αλμωπίας εκλεγμένος από ολες τις παρατάξεις και όχι μόνο από το Πασοκ λέει πουθενά τι είναι Δήμαρχος ΠΑΣΟΚ;
    Ολοι ξέρουν ότι η τζάκρη εχει δεσμους συγγένειας στο Λουτράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ !!!
    ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΒΑΜΒΑΚΗ, ΚΟΝΤΑΚΟΥ, ΒΑΡΕΛΑΣ... ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΛΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ (ΤΥΠΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαλύσατε το Πασόκ μ αυτα τα άτομα.Λουστείτε το και χαρείτο.=Μετα από δεκαετίες -ΑΝΤΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)