Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Βολές Χ. Χουρσόγλου κατά αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.




Ως προσπάθεια περαιτέρω υποβάθμισης και απαξίωσης του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,θεώρησε την ενέργεια να παραχωρηθούν έπιπλα του πρώην Δημαρχείου στον Αλμωπό, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Σμβουλίου Αλμωπίας σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στη πλειοψήφία  και κυρίως στους συμβούλους που προέρχονται από την Δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου ,τους είπε αρκετές φορές «πρέπει να ντρέπεστε».
Οι αντιδήμαρχοι  Νίκος Παρούτογλου και Γιώργος Τραπεζανίδης του ανταπάντησαν ότι δεν έχει δίκηο και ότι επιχειρεί να πουλήσει «παρτιωτισμό»

Ο Χ. Χουρσόγλου διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε τον λόγο. Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του είπε ότι το θέμα έχει κλείσι.
Τότε ο Χ. Χουρσόγλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από την αίθουσα. Το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στο Ραδιο Αλμωπία, μεταξύ άλλων κατηγόρησε ότι οι δύο αντιδήμαρχοι είναι «επισκέπτες» στον Εξαπλάτανο και δεν έχουν γνώση των ζητημάτων της περιοχής.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , τον αποκάλεσε   «γιουσουφάκι» που εκτελεί θελήματα άλλων οι οποίοι  του ψιθυρίζουν  στο αυτί.

4 σχόλια:

  1. Χούρσογλου είσαι ανεπιθυμητος.Φύγε !πάνε αλλού.Πάνε για όργωμα πότισμα αλλά φύγε! Πάνε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρεσει δεν αρεσει εκλεχτηκε και εκπροσωπει κοσμο . μην τα ισοπεδωνετε ολα γιατι και δικιο να εχετε για αυτον , ετσι το χανετε ! συμφωνω οτι ηταν ακραιοσ ο χαρακτηρισμος δημοσια "γιουσουφακι"... αλλα ελεξτε τη συμπεριφορα του νικολαίδη... το ζηταει ο οργανισμοσ του . συμπερασμα. χηστο πιο ευγενικα , και εσεισ φιλοι , μαθετε τη διαδικασια , ενημερωθειτε με παρουσια στα συμβουλια και κρινετε μετα . οχι χαβαλε ολε . δεν ειναι ολοι ιδιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορμή τα επιπλα και οι καρεκλες εδώ εγιναν τα εκτροπα στο Δήμο Εξαπλατανου τωρα μας επιασε ο Καημός οχι και επισκέπτες ... Ειδικά ο Τραπεζανίδης είναι συνεχεια εκει και εχει επαφή συνέχεια με Εξαπλάτανο το ξέρουν και οι πέτρες εκτος από τον Χουρσόγλου , κάποτε όλοι οι εκλεγμένοι και ειδικά αυτοί της εκάστοτε αντιπολίτευσης που όσο εισαστε στην πλειοψηφία εχετε επίπεδο και ξαφνικά στην αντιπολίτευση επίπεδο μηδεν, πρέπει να μαθετε οτι ο κόσμος σας εχει εκλέξει για να συζητάτε τα πρόβλήματα του κόσμου και όχι να βγάζετε τα προσωπικά σας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι καφενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΕΙΣΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)