Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα μηνύματα των εκλογών της 17ης Ιούνη




Μήνυμα πρώτο οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη και στο ευρώ.
Μήνυμα δεύτερο, ο  λαϊκισμός  δεν «ακουμπά» πλέον την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!!!

Μήνυμα τρίτο, οι Έλληνες δεν θέλουν αυτοδυναμίες, αλλά σύνθεση και συνεννόηση!!!
Μήνυμα τέταρτο, οι ψήφοι των Ελλήνων δε μετριούνται σαν κουκιά!!!( Ελπίζω να το καταλάβατε  κ.Τζήμερε!!!)
Μήνυμα πέμπτο  και τελευταίο,  οι πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη βουλή είναι αποτελέσματα,  της  ψήφου απελπισίας, της ψήφου  λογικής του λιγότερου κακού ή της  ψήφου διαμαρτυρίας (βλέπε Χρυσή Αυγή).
Σήμερα  οι Έλληνες πολίτες έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, να εκφραστούν από έναν  πολιτικό φορέα ο οποίος θα  υποσχεθεί και θα πραγματοποιήσει τα αυτονόητα!!!. Έναν πολιτικό φορέα ο οποίος απαλλαγμένος από τις εξαρτήσεις των διεφθαρμένων  δημόσιων συνδικαλιστών, των  διεπλεκόμενων ιδιοκτητών των  ΜΜΕ ,των κρατικοδίαιτων  επιχειρηματιών- εθνικών προμηθευτών  και τους στρατούς  επίορκων  πολιτικών που ανέθρεψαν (από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν) ,  θα δώσει άμεσα  λύσεις  για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους, στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη και όχι στην υπηρεσία του Έλληνα «κοπρίτη»!!!
Οι εκλογές της 6ης  Μαΐου έβαλαν στον πολιτικό χάρτη τους  σκεπτόμενους  πολίτες, οι εκλογές της 17ης  Ιούνη ,τους έκαναν πλειοψηφία!!!

Οι «ζυμώσεις» που γίνονται στο χώρο της σιωπηλής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού σύντομα θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στο απαρχαιωμένο πολιτικό σύστημα.

Σαμσούρης Ιωάννης
Σκεπτόμενος Πολίτης
(Πρ.Υπ,Βουλευτής Ν Πέλλας  με Δημιουργία,Ξανά!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)