Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Προτάσεις του Χρήστου Παπαδόπουλου για την Αλμωπία




Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο της εμπορίας των ροδάκινων στην επαρχία μας να διεξάγεται ανεξέλεγκτα από διάφορες παράγκες με συνέπεια τον έλεγχο της τιμής από ομάδα εμπόρων και βιομηχάνων και όλοι μιλούν για στημένο παιχνίδι σε βάρος των παραγωγών που οδηγεί σε περισσότερη φτώχεια με συνέπεια τον οικονομικό μαρασμό του τόπου μας.

Πολλοί θα πουν ότι φταίει η Ε.Α.Σ. εγώ δεν θα σταθώ στο παρελθόν και στα λάθη που έγιναν γιατί πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, και να ξεχάσουμε το παρελθόν το οποίο μόνο μας διδάσκει και να μας ωθεί να κάνουμε πράγματα καινοτόμα αντάξια της εποχής που ζούμε.
Υπάρχουν και περισσεύουν αρκετοί επιστήμονες στην γη της επαγγελίας όπως αποκαλείται ο Δήμος Αλμωπίαςώστε να κάνουν προτάσεις για λύσεις μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο (ας κρατήσει και λίγο χρόνο) με στόχο να γίνουμε αυτάρκεις και να επενδύσουμε στις εξαγωγές που πλέον είναι τόσο εύκολο στις μέρες μας.
Και για να δώσω πάσα για συζήτηση ξεκινώ με την ενεργοποίηση του εργοστασίου κονσερβοποίησης στο Βορεινό ως μία οριζόντια και κάθετη επιχείρηση.
Θέλω να κάνω γνωστό σ' όλους ότι το νερό που διαθέτει η βιομηχανία είναι αρίστης ποιότητος κατάλληλο για εμφιάλωση μετά από αναλύσεις που είχαμε κάνει σε ετήσια βάση και μπορεί να διοχετευτεί στο δίκτυο της πόλης της Αριδαίας κάπου στη Αγία Παρασκευή αφού οι παλαιότερες διοικήσεις λειτούργησαν ανάποδα ξοδεύτηκαν λεφτά με το τσουβάλι και μείναμε με την όρεξη.

Χρήστος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)