Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πληρωμή οφειλών με …προσωπική εργασία

                                                                                       



ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας, είτε σε πανελλήνιο επίπεδο, είτε σε τοπικό, θέλω να στείλω μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, να υπερβάλουν εαυτούς, να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη και να αναλάβουν τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χώρας και του τόπου μας.
Είναι ο καιρός πλέον ώριμος να δουν κατάφατσατο πρόβλημα του τόπου, να βρουν λύσεις και διεξόδους, διοίκηση και αντιπολίτευση, χωρίς αντιπαραθέσεις και προσωπικά συμφέροντα, δικαιώνοντας αυτούς που τους ψήφισαν και τους εμπιστεύονται. Κάνω έκκληση προς όλες τις πλευρές να δείξουν ωριμότητα και ευθύνη απέναντι στον λαό και στην ιστορία του τόπου, ώστε να μη βιώσουμε καταστάσεις ανωριμότητας.
Είναι τόλμη και γοητεία να δέχεσαι λύσεις και συμβουλές από άλλους, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς.
Και για να μη φανώ μόνο θεωρητικός, γιατί είμαι πρακτικός άνθρωπος, θα μπορούσε η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας να έβαζε στο τραπέζι την εξής ιδέα: Στα χωριά όσοι από τους κατοίκους μπορούν να δουλέψουν στα κεντρικά αυλάκια, ξεχρεώνοντας κάποιες από τις οφειλές τους, όπως συνέβαινε θυμάμαι παλαιότερα με την προσωπική εργασία.

Χρήστος Παπαδόπουλος
                               

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)