Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Χρυσής Αυγής




Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και οι υποψήφιοι του Κινήματος στο νομό μας ευχαριστούν θερμά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή φορά
την ψήφο τους στους Έλληνες Εθνικιστές. Μέσα σε ένα καθεστώς ψυχολογικής τρομοκρατίας, ψευτοδιλληματικών εκβιασμών και νεόκοπης πόλωσης ένα ισχυρό κομμάτι συμπολιτών μας δε δείλιασε, δεν έσκυψε το κεφάλι και δεν υπέκυψε στα κελεύσματα περί «διόρθωσης» της ψήφου που προέρχονταν από τις σειρήνες του παλαιοκομματισμού, δεξιές και αριστερές. Στήριξαν με πίστη και φανατισμό τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και θα ανταμειφθούν για αυτό, όχι με ρουσφέτια και βολέματα, αλλά με την ηχώ της φωνής τους μέσα στο άντρο της διαφθοράς, της προδοσίας και του ανθελληνισμού.

Διαμηνύουμε σε εχθρούς και φίλους πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυνατά με προπύργιο το Κάστρο της Ιδέας μας στην πόλη της Κρύας Βρύσης όπου και περιμένουμε να γνωρίσουμε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που η ψυχή τους φλέγεται από τη φλόγα του πραγματικού πατριωτισμού. Για νέους αγώνες, για νέες κατακτήσεις, για να συνεχιστεί το όμορφο αυτό ταξίδι με τελικό προορισμό την ολοκληρωτική Νίκη της Ιδέας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει οριστικά ο τόπος!

Με τιμή,
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)