Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Χειρότερη από τον Α. Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη


Δήλωση Π. Καμμένου  από την ΄Εδεσσα.



Στη ΝΔ υπάρχει και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είναι χειρότερη από τον Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην ΄Εδεσσα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη –αστραπή στη Πέλλα.
Αρχικά επισκέφθηκε τα Γιαννιτσα,και στην συνέχεια την ΄Εδεσσα . Σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και διάφορα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος . Σύμφωνα με συνεργάτες μας δεν βγήκε κάποια έιδηση  και γενικά δεν μπορούσε να υπάρχει και κάτι το ιδιαίτερο , αφού ο χρόνος ήταν πιεσμένος και ελάχιστος .

 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πάνος Καμμένος ανέπτυξε συνοπτικά τις κυβερνητικές θέσεις του κινήματος και απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.
Αναφέρθηκε επίσης σε ειδικότερα θέματα που αφορούν το Νομό, όπως τα προβλήματα από τις χαμηλές αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες, εξαιτίας φυσικών καταστροφών καθώς και στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Για το πρώτο θέμα υποσχέθηκε ότι ο κ. Ζώης θα πραγματοποιήσει παράσταση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με σκοπό να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο τμήμα του Νομού, ενώ για το δεύτερο θέμα τόνισε πως σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας θα πιεστεί η Τουρκία έτσι ώστε να δεχθεί πίσω τους λαθρομετανάστες που πέρασαν από τα σύνορα της και σε περίπτωση που δε συμμορφωθεί θα καταγγελθεί η συνθήκη ΣΕΝΚΕΝ, θα εφοδιαστούν οι λαθρομετανάστες με ταξιδιωτικά έγγραφα και θα προωθηθούν προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Σε κάθε περίπτωση πάντως κέντρο λαθρομεταναστών στη Σκύδρα δε θα υπάρξει.
Αναφέρθηκε επίσης και στο οικονομικό πρόβλημα που απασχολεί έντονα το Δήμο Έδεσσας και υποσχέθηκε να γίνει παράσταση στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Πρωθυπουργό της χώρας, έτσι ώστε να αποδεσμευτούν τα ποσά που είναι αναγκαία για την πληρωμή τους.
  

Εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη  Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο τους οποίους κατηγόρησε ως υπεύθυνους για τη κατάσταση που βιώνει η χώρα .

Αναφερόμενος στα μετεκλογικά σενάρια, υποστήριξε ότι πρέπει πάση θυσία να σχηματιστεί οικουμενική Κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων –πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής- η οποία θα μας αποδεσμεύσει από το Μνημόνιο και θα επανακτήσει την εθνική μας κυριαρχία.Δεν παρέλειψε να ρίξει και το καρφί του για την Ντόρα  Μπακογιάννη
Σε ερώτηση σχετικά με την ηγεσία της ΝΔ, τόνισε ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς όπως είπε στη ΝΔ υπάρχει και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είναι χειρότερη από τον Αντώνη Σαμαρά.
  Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε τους πολίτες της Έδεσσας που είχανε συγκεντρωθεί στο χώρο τον Καταρρακτών για τη θερμή τους υποδοχή, αναχώρησε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)