Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η κίνηση των ομάδων της Α1 κατηγορίας



 






 Α1

ΑΛΜΩΠΟΣ
Συνεχίζει η διοίκηση υπό την προεδρία του Κώστα Παλίκογλου που ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά.Βοήθός του είναι ο Βασίλης Μάντζαρης ,ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης Μεγάλη επιτυχία η ανανέωση με τους έμπειρους παίκτες Γιώργο Μπογδάνη, Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Κανωτίδη ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του γκολκίπερ Άρη Χρήστου. Αναμένεται να αποκτηθούν τέσσερις – πέντε νέοι παίκτες. Η προετοιμασία του Αλμωπού ξεκινά την Κυριακή15 Ιουλίου.

Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ
Ο Λευτέρης Κιοκπάσογλου συνεχίζει να ηγείται της διοίκησης των περσινών νταμπλούχων της ΕΠΣ Πέλλας που έχασαν την άνοδο στις λεπτομέρειες για τη Δ’ Εθνική. Ο Λάζαρος Μακρίδης παραμένει στο πόστο του προπονητή ενώ σίγουρα αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ. Σχεδόν τελειωμένη θεωρείται η απόκτηση του νεαρού επιθετικού Μιχάλη Γκότση από τον ΠΑΟΚ Αραβησσού.

ΑΨΑΛΟΣ
Στασιμότητα παρατηρείται στον Όλυμπο Αψάλου αφού η διοίκηση του Πολύβιου Παπαδάκη βρίσκεται σε αδιέξοδο λόγω μη οικονομικών πόρων. Όσον αφορά το θέμα προπονητή αμφίβολη θεωρείται η παραμονή του Τάκη Τσαντηρίδη ενώ ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Τσολερίδη (Μούτα). Τέλος πιθανή φαντάζει η παραχώρηση του νεαρού Θάνου Τσολερίδη καθώς υπάρχουν προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

ΡΙΖΑΡΙ
Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στον Ορφέα καθώς η διοίκηση του Γιάννη Μουράτογλου συνεχίζει. Για το θέμα προπονητή ο Κώστα Μαλουμίδης ανανέωσε νωρίς. Αμφίβολη θεωρείται η παραμονή του Άκη Σαββίδη που πολιορκείται από διάφορες ομάδες ενώ μάλλον παραμένει ο δεύτερος σκόρερ της Α1 πέρσι Γιάννης Μίσκος παρότι πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στη δύναμή τους.

ΠΡ. ΗΛΙΑΣ
Με νέο πρόεδρο θα πορευτεί ο Άρης Προφήτη Ηλία καθώς στη θέση του Παναγιώτη Δημητριάδη ανέλαβε ο νεαρός Γιώργος Σούλτσε που έχει τη δική του φιλοσοφία. Αρχικά ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Κουρογεωργάκη για τον πάγκο των κίτρινων που θέλουν να ανανεώσουν το ρόστερ τους. Αμφίβολη θεωρείται η παραμονή των Μάκη Δημητριάδη, Σταύρου Γιαννουσίδη ενώ παρελθόν θεωρείται ο Γιώργος Ειρηνάκης. Τέλος προτάσεις υπάρχουν από μεγαλύτερες ομάδες για τον νεαρό αμυντικό μέσο Γιώργο Αποστολούδα.

ΚΑΛΥΒΙΑ
Ώρα μηδέν στον Απόλλωνα Καλυβίων καθώς η διοίκηση του Δημήτρη Γρόπαλη δεν συνεχίζει και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Οι παίκτες που δεν κατάγονται από το χωριό θεωρούνται παρελθόν και μόνη ελπίδα αποτελεί η θυγατρική ομάδα του Άρη Λιπαρού όπου υπάρχουν νέα παιδιά και μπορούν να στελεχώσουν άμεσα τον Απόλλωνα από τη στιγμή όμως που θα γίνει νέα διοίκηση.

ΜΑΝΔΑΛΟ
Παρά τις διοικητικές αναταράξεις του καλοκαιριού όπως όλα δείχνουν συνεχίζει η διοίκηση του Μάκη Κουρουκτσίδη ενώ ο Γιάννης Τσαμαρδός παραμένει στον πάγκο των Μαυραετών. Παρελθόν ήδη αποτελούν οι Κώστας Παπαχρήστου και Σίμος Προδρομίδης ενώ και ο Σάκης Ιωάννου μετά το τροχαίο ατύχημα δύσκολα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αναμένεται ν’ αποκτηθούν τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες Α1 την περσινή σεζόν.

ΚΑΛΗ
Με νέα διοίκηση θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Νίκη Καλής καθώς πρόεδρος ανέλαβε ο Γρηγόρης Καραγκιαούρης ενώ υπάρχουν μέσα στο Δ.Σ και μέλη από την περσινή διοίκηση. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή είναι στον αέρα καθώς οι απαιτήσεις του Δήμου Αγγελάκη κρίθηκαν υπερβολικές και οι συζητήσεις ξεκινούν από την αρχή. Ήδη γίνονται επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα ενώ παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Τάντης που μάλλον επιστρέφει στη Δόξα Π. Μυλοτόπου.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού Μιχάλης Τζέπτιμπης,  θα είναι πλέον ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. μετά την συνεδρίαση και την ψηφοφορία είναι η παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζέπτιμπης Μιχάλης
Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσουμάγκας Δημήτριος
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπουκουβάλας Τρύφων
ΤΑΜΙΑΣ: Δραγούμης Σωτήριος
ΕΦΟΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Παπασυμεών Ιωάννης
Παπαχρήστου Σταύρος
ΜΕΛΗ: Ρυσάφης Αντώνιος, Κάκογλου Χρήστος, Εμμανουήλ Γεώργιος, Πετσινάρης Χριστόδουλος, Κωνσταντινίδης Δημήτριος.

Τα μέλη του Δ.Σ. μετά την κατανομή των αξιωμάτων συζήτησαν για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.







ΙΔΑ
Στην παρθενική τους εμφάνιση στην Α1 οι άνθρωποι του Μακεδονικού Ίδας κινούνται ήρεμα. Η διοίκηση του Γιώργου Όρλη συμφώνησε με τον Λουτρακιώτη προπονητή Πέτρο Παπαπέτρο. Στο ρόστερ δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές καθώς δύσκολα θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης ενώ αναμένεται να αποκτηθούν δυο – τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν τους νεοφώτιστους που έχουν πρωταρχικό στόχο την παραμονή τους στην Κατηγορία.

ΠΕΛΛΑ
Αρκετές αλλαγές έγιναν στον Μ.Α. Πέλλας καθώς  νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Στέφανος Αλμπάνης ενώ παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Ανδρέας Βοϊτσίδης και στη θέση του προσλήφθηκε ο παλιός παίκτης της ομάδας Βασίλης Στεφανίδης. Λίγο αργότερα όμως για καθαρά επαγγελματικούς λόγους έγινε γνωστό  ότι δεν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.  Σίγουρη θεωρείται η απόκτηση του Κώστα Χαρμάνα από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ενώ παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Ηλιγάκης, Δημήτρης Λαγογένης και Παναγιώτης Καρακούτσης.

ΟΡΜΑ
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο θα πορευτεί στην Α1 στην παρθενική του εμφάνιση ο Μ.Α. Όρμας. Ο Γιάννης Αβραμίδης παράγοντας επί σειρά ετών θα ηγηθεί διοικητικά ενώ ο Δημήτρης Μίζογλου συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Επιτυχία θεωρείται η παραμονή του Παναγιώτη Μιτιτενίδη ενώ αναμένονται τρείς – τέσσερις μεταγραφές που θα ενισχύσουν το υπάρχον αξιόλογο ρόστερ. Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή ή όχι του έμπειρου στράικερ Σάκη Χατζηλαμπρινού.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Επέστρεψε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας μετά από μια σεζόν στην Δ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Προπονητής παραμένει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πόλυς Χαραλαμπίδης ενώ στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας που διψούν για διάκριση.

Ν. ΠΕΛΛΑ
Στην Α1 θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Μ.Α. Πέλλας που συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και με μπροστάρη τον πρόεδρο Στέλιο Κάλφα. Νωρίς – νωρίς η διοίκηση ανανέωσε με τον προπονητή και παίκτη Κώστα Νινιατσούδη ενώ ήδη γίνονται επαφές με παίκτες καθώς αναμένεται να γίνουν σίγουρα τέσσερις – πέντε προσθήκες στις θέσεις που πονάνε οι νεοφώτιστοι. Πρωταρχικός στόχος η παραμονή και μεγάλο όπλο σίγουρα θα είναι ο ενθουσιασμός.   






2 σχόλια:

  1. Η ΟΡΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΕΜΙΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8a apofasisete telika ekei stin orma pion 8a exete proponiti.malon den katalabate akomi oti anebikate katigoria.....eere tzampo poy sas xriazete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)