Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ



 ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ TAEKWON- DO
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


     Προαχθήκαν με επιτυχία οι αθλητές του συλλόγου taekwon- do «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών στις εξετάσεις που διεξάχθηκαν την περασμένη Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 στην αίθουσα της σχολής.
    Οι εξετάσεις αφορούσαν τους αθλητές του θερινού τμήματος και εξεταστής ήταν ο προπονητής του συλλόγου μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος.
    Οι αθλητές εκτέλεσαν με συγχρονισμό, ταχύτητα, δύναμη και άρτια τεχνική κατάρτιση το πρόγραμμα των εξετάσεων που περιλάμβανε : σετ ποδιών, σετ αποκρούσεων, πούμτσε, βασικές ασκήσεις με φανταστικό αντίπαλο που καλλιεργούν την άμυνα, τεχνικές αυτοάμυνας με γροθιές και αρπαγές, τεχνικό αγώνα, αγωνιστικά λακτίσματα σε στόχους και τέλος θεωρία.
    Τις εξετάσεις παρακολούθησαν οι γονείς και συγγενείς των αθλητών και χειροκρότησαν την προσπάθεια τους.
    Ο προπονητής του συλλόγου μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος  κατά την έναρξη των εξετάσεων αφού καλωσόρισε τους γονείς, τόνισε ότι ο σκοπός του συλλόγου είναι η καλύτερη δυνατή κατάρτιση των αθλητών στον τεχνικό και αγωνιστικό τομέα  αλλά και η καλλιέργεια της πειθαρχίας, του σεβασμού, της αυτοσυγκέντρωσης, της αθλητικής άμιλλας και της  απόκτησης αυτοπεποίθησης, ενώ απομακρύνει τα παιδιά από κακές συνήθειες.
    Προάχθηκαν οι εξής αθλητές:
ΜΙΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βοϊτσίδης Δημήτριος, Μποζατζούδης Παρασκευάς, Κουρκουτίδης Αθανάσιος.
ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Μαγγασάρωβ Νικόλαος, Βουλγαρίδου Αγγέλα, Καρακεχαγιάς Αντώνης, Σαρκισιάν Βαλέριος, Σαρκισιάν Αρτέμης, Κατμάδας Παναγιώτης, Παρόγλου Γιάννης, Πετρίδης Βασίλειος, Ταλλίδης Νικόλαος, Μίσχος Γεώργιος.
    Τα μαθήματα συνεχίζονται καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο TAEKWON DO, στο KICK BOXING και στο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ.
    Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον προπονητή του συλλόγου Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο στο τηλ.2382027738 από τις 10π.μ. έως τις 11μ.μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)