Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΤΡΙΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΠΤΣΗΣ



ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΤΣΟΠΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ KICK BOXING ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ



       Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing 2012 στην Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή χωρών και αθλητών.
      Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου 2012 και διήρκησαν έως τις 8 Ιουλίου 2012. Οι τελικοί διεξήχθησαν στην αίθουσα του porto palace convention hall με διοργανωτή την παγκόσμια ομοσπονδία world panamateut kick boxing  W.P.K.A.
     Από τον αθλητικό σύλλογο Μακεδονίας «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών συμμετείχε ο αθλητής Τσόπτσης Χρήστος οπού αγωνίσθηκε στην βαριά κατηγορία άνω των 90 κιλών με προπονητή τον Μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο 7dan στο kick boxing.
      Ο Τσόπτσης έκανε πολλή καλή προετοιμασία και αντιμετώπισε τους αντιπάλους τους με θάρρος καθώς δεν έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Μετά τον Ισπανό και Λιβανέζο αθλητή, αγωνίσθηκε με τον  Ιρανό πρωταθλητή, κάτοχο της Ασιατικής επαγγελματικής ζώνης στα βαριά κιλά με μεγάλη εμπειρία και πολλές διακρίσεις, οπού δεν κατάφερε να τον αντιμετωπίσει και κατέκτησε την τρίτη θέση.
      Ο προπονητής του αθλητή Μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος δήλωσε ότι ήταν μεγάλη εμπειρία αυτοί οι αγώνες για τον αθλητή του, διότι συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλήτες όλων των χωρών. Έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Χρ. Τσόπτση καθώς η τρίτη θέση σε μια τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλη επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)