Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μεταφορά Δημοτολογίου Εξαπλατάνου



Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκ/σης & Ηλεκ/κής Δ/σης με την αριθ 43/14-12-2010 εγκύκλιο του επισημαίνει ότι από 1-1-2011,
αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, τα βιβλία δημοτολογίων των ΟΤΑ οφείλουν  να συνενωθούν και να συγκεντρωθούν στην έδρα του νέου Δήμου ώστε να αποτελέσουν το ενιαίο Δημοτολόγιο.
Η μέχρι σήμερα πρακτική της μη συνένωσης που τηρήθηκε δημιούργησε προβλήματα στους πολίτες της ενότητας Εξαπλατάνου  οι οποίοι απευθύνονταν σε πολλές περιπτώσεις στην υπηρεσία δημοτολογίου της έδρας (Αριδαία)  και δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν λόγω μη ύπαρξης επαρκών στοιχείων.
            Σήμερα μετά από ένα χρόνο, εφαρμόζοντας την νομοθεσία θα πρέπει  να μεταφέρουμε την υπηρεσία του Δημοτολογίου Εξαπλατάνου στην έδρα του Δήμου, με την βεβαιότητα ότι η εξυπηρέτηση των δημοτών θα γίνεται άμεσα αφού,  για την έκδοση πιστοποιητικών οι δημότες της  Δ.Ε Εξαπλατάνου θα απευθύνονται στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου.
            Τα πιστοποιητικά, θα εκδίδονται μεν από την έδρα του Δήμου θα διαβιβάζονται όμως και θα παραλαμβάνονται από τους ενδιαφερόμενους από το ΚΕΠ Εξαπλατάνου.
            Διευκρινίζουμε ότι τα πιστοποιητικά για χρήση ΟΓΑ μπορούν να αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον εκάστοτε ανταποκριτή.
Η μεταφορά των δημοτολογίων της Ενότητας Εξαπλατάνου έχει προγραμματισθεί μεταξύ 8 και 9 Αυγούστου 2012. Ενημερώνουμε ότι τις παραπάνω ημερομηνίες τα δημοτολόγια της Ενότητας Εξαπλατάνου θα παραμείνουν κλειστά και παρακαλούμε τους δημότες από 10 Αυγούστου 2012 να απευθύνονται στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου για την έκδοση πιστοποιητικών από το Γραφείο Δημοτολογίου.
            Η λειτουργία του ληξίαρχου της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου θα εξακολουθήσει ως έχει.

            

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕς; ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 10! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΑΡΜΟΣΕΙΣ; 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ; ΜΕ ΤΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΓΚΑΖΟΖΕΝ¨η ΜΑΖΟΥΤ ΚΑΙΣ ΦΙΛΕ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιγα για τη δημαρχαρα μας. τωρα το ειδε,τωρα τον ενημερωσε ο παρουτογλου,τωρα το εφαρμοζει. τι ειναι 1,5 χρονος μπροστα στην αιωνιοτητα; μηπως καποιοι σαμποταρουν; δημαρχαρα τι λες; αχ! εκεινος ο παρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)