Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κλειδώνει το όνομα του προπονητή



Δικαιολογημένες φωνές προέδρου για την συντήρηση του γηπέδου από την δημοτική αρχή.
Τις επόμενες μέρες , ίσως και ώρες,  θα ανακοινωθεί επισήμως από την διοίκηση τα ονόματα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας
, που εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι ο Γιώργος Φοιρός, με συνεργάτη τον Γιαννιτσώτη Νίκο Παναγιωτίδη, με θητεία ως παίκτη στην Αναγέννηση ΠΑΟΚ , Άρη κ.α.
Επίσης μετά το πέρας της οριστικής ανακοίνωσης των ονομάτων που θα γίνει το αργότερα μέχρι την Δευτέρα , θα έχουμε και τις ανακοινώσεις μεταγραφών, που ήδη οι διοικούντες  μελετούν και περιμένουν το πράσινο φως από την τεχνική ηγεσία.
Η ομάδα της Αναγέννησης θα προσπαθήσει να φτιάξει μια τέτοια ομάδα που να βασίζεται σε παιδιά της περιοχής , μην ξεχνάμε ότι ο νομός Πέλλας είναι μια περιοχή που βγάζει ταλέντα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο οι διοίκηση. Ήδη έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα και στην 2η ομάδα που θέλουν οι διοικούντες να την φτιάξουν με σκοπό τα επόμενα χρόνια να είναι ο κύριος αιμοδότης της μεγάλης ομάδας. Για την ομάδα των νέων ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες με ταλέντα που ξεχώρισαν.
Εντωμεταξύ φωνές διαμαρτυρίας έχουμε από τον πρόεδρο κ. Καραογλανίδη κατά της δημοτικής αρχής που όχι μόνο δεν βοήθησε οικονομικά σε ότι υποσχέθηκε, άλλα εδώ και 2 χρόνια δεν έχει δοθεί μισό ευρώ στην ομάδα των Γιαννιτσών κάτι που θεωρείτο δεδομένο με όλους τους προηγούμενους δημάρχους και είναι ένα κατεστημένο εδώ και πάνω από 20 χρόνια.
Επίσης οι φωνές έχουν να κάνουν και με την εγκατάλειψη του γηπέδου του Δημοτικού σταδίου της Πόλης όπου δεν έγινε το παραμικρό για την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου,  ενώ δεν έγινε καμιά κίνηση από πλευράς δημοτικής αρχής για βελτίωση των υποδομών του γηπέδου, Καρεκλάκια , Προβολείς βελτίωση της τραγικής εικόνας εισόδου (Βαψίματα καλόπιστος του χώρου ) κ.α.
Η ουσία βέβαια είναι ότι άμεσα πρέπει να συντηρηθεί ο αγωνιστικός χώρος ενώ και η βελτίωση των υποδομών είναι κάτι που πρέπει να το δει άμεσα η δημοτική αρχή της Πόλης . Είναι τραγικό μια ομάδα Βʼ εθνικής μιας μεγάλης Πόλης και ενός μεγάλου Δήμου,  όπως αυτός της Πέλλας,  να έχει ίσως το χειρότερο σε συντήρηση και γενικής εικόνας γήπεδο της κατηγορίας.


Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)