Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Κρατήσεις λαθρομετεναστών συη Πέλλα





  Σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή  10-08-2012 στο Α.Τ.Σκύδρας από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ε.Α.Υ.Ν.Πέλλας
διαπιστώθηκε ότι το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας δεν μπορεί να επανδρώσει περιπολικό όχημα Αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής ούτε έστω και με έναν Αστυνομικό, λόγω της λειψανδρίας  που ήρθε να προστεθεί και με την απόσπαση των 50 μάχιμων Αστυνομικών στο Νομό Έβρου.
    Σαν να μην έφθαναν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές τις μετακινήσεις έρχεται να προστεθεί και ένα νέο πρόβλημα για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Πέλλας.
    Με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ μεταφέρθηκαν στον Νομό μας λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν στην Αθήνα, οι οποίοι κατανεμήθηκαν για φρούρηση στα τέσσερα Αστυνομικά κρατητήρια Υπηρεσιών του Νομού μας με αποτέλεσμα να χρειάζονται περισσότεροι Αστυνομικοί για την φύλαξη τους.
   ( Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρος)…. σοφός ο λαός μας. 
    ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ;;;
    Καλούμε σε έγκαιρη και άμεση κινητοποίηση τις Πολιτικές Δυνάμεις του Νομού Πέλλας για να μην ζήσουμε όπως στο παρελθόν πολύμηνες κρατήσεις λαθρομεταναστών στις Υπηρεσίες της Αστ/κής Δ/νσης και για να μην υπάρξει έξαρση της εγκληματικότητας στην Πέλλα. 
   
                 
                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                             Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                                                                     ΤΡΟΧΙΔΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)