Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Μέχρι και νερά από την Σκύδρα έφεραν στη Συναυλία του Πλούταρχου



Απίστευτα πράγματα στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου ,τα οποία είναι βέβαιο ότι θα τα βρει μπροστά της η διοίκηση του Εθνικού Αριδαίας . Μέχρι και νερά από την Σκύδρα έφεραν οι διοργανωτές ,εκτός από το κέτεριγκ δείχνοντας έτσι και εμμέσως  τόπο καταγωγής τους.   Και πολύ ορθά έπραξαν για τον εαυτό τους .
Η Διοίκηση του Εθνικού δεν φρόντισε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της περιοχής . Πέρα από κάποιους όντως κακεντρεχείς σχολιασμούς , ότι στο εξής θα ονομάζεται Εθνικός Σκύδρας , όφειλε να φροντίσει να μην την εκθέσουν τόσο απροκάλυπτα οι πραγματικοί διοργανωτές που τους γνωρίζουν όλοι. (Αυτοί καλά κάνανε )
΄Εφτασαν  δε σε σημείο ένας από τους εμπλεκόμενους  στη διοργάνωση να  υποκαθιστά τη διοίκηση του Εθνικού ,να δηλώνει και …ποδοσφαιριστής του Εθνικού  μπροστά σε δεκάδες άτομα να εκτοξεύει απειλές κατά του Τύπου ,που ενδιαφέρθηκε να διευκρινίσει κάποια παρατράγουδα που συνέβαιναν στην είσοδο  .Λίγο έλειψε να δηλώσει και … ιδιοκτήτης του γηπέδου .
Ασφαλώς δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε και την αρμόδια Αντιδήμαρχο που τα κατάφερε τόσο τέλεια. Δεν μένει παρά ο Δήμαρχος Σκύδρας να την ζητήσει για μεταγραφή στον … Δήμο του .
Δεν φτάνει που κατάντησαν την Αλμωπία Μπανανία ,πρέπει και να το δείχνουν .
Υ.Γ. Θα χαρούμε πολύ να αληθεύουν οι ισχυρισμοί μέλους της Διοίκησης του Εθνικού ότι την συναυλία την έκανε η ομάδα. Ελπίζουμε δε όλα τα καθαρά έσοδα να μπούνε στο ταμείο του Εθνικού για να είναι άνετος στη φετεινή περίοδο που η οικονομική κατάσταση είναι στα χειρότερά της.

3 σχόλια:

  1. Με 2,5 ευρώ την μπύρα και το χοτ ντογκ πρέπει να τα κονόμησε ο εθνικός.Ας μας εξηγήσουν και με βάση ποιού νόμου απαγόρευαν στον κόσμο να περνάει από την είσοδο μπύρες που έφερνε από έξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toso zori re samanti. prosexe mi klaseis!!! xaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa............ mi zileveis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o vakos apo tin skidra ta fernei ta nera??
    zwo e zwo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)