Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σούπερ Λίγκα



Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιά Χανίων και Λεβαδειακού - Παναθηναϊκού, άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος.

 Το γκολ του Αλβαρες στο 64΄, μετά το ολέθριο λάθος του Κωνσταντόπουλου, χάρισε στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά. Ο αγώνας (σ.σ. πρώτος στην Ιστορία των δύο ομάδων) έγινε στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων κι έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0).

Με το δεξί, παρά τις πολλές απουσίες, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 του Λεβδαδειακού χάρη σε τέρμα του  Αριδαιώτη Λουκά Βύντρα.

Σήμερα Κυριακή, στις 19:15 παίζουν ΟΦΗ - Ξάνθη, Κέρκυρα - Ατρόμητος και ΠΑΟΚ - Πανθρακικός ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βέροια, στις 21:30, την ομώνυμη ομάδα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 20:30 με τη συνάντηση Πανιωνίου - Άρη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)