Σε πεδίο μάχης για ακόμη μία φορά ο Πεζόδρομος στην Αριδαία .Σήμερα Πέμπτη (16/8) γύρω στις 6 τα ξημερώματα, ομάδα νεαρών ατόμων που διασκέδαζε σε κατάστημα στον πεζόδρομο,
λογομάχησαν αρχικά και στην συνέχεια ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα δύο ομογενείς από τη Γεωργία, 24 και 21 ετών, να επιτεθούν εναντίον 30χρονου καταγόμενου από τοπική κοινότητα της Βόρειας Αλμωπίας. Τον χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια και με μπουκάλι τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους φίλους του αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και νοσηλεύεται. Οι δύο ομογενείς συνελήφθησαν.
Για το συμβάν πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.
Κάτοικοι ζητούν τόσο από την Αστυνομία , όσο και από τον Δήμο ,να πάρουν μέτρα , πριν τα φαινόμενα αυτά αυξηθούν και γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com