Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αποδυναμώνεται ο νομός από αστυνόμευση

 



  Σε συνάντηση που έγινε στις 31-07-2012 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Αθήνα με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια
τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Παπαγιαννόπουλο τον Υπαρχηγό κ. Σταματάκη  τον Δ/ντη του Επιτελείου κ. Φλήρη του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος κ. Τσακνάκη, παρουσία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πέλλας συζητήθηκε το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με την απόσπαση Αστυνομικών στα σύνορα Έβρου.
    Στην συνάντηση μας μεταφέρθηκε από τους Επιτελείς ότι το θέμα είναι υψίστης ασφαλείας-εθνικής ανάγκης και ότι η Χώρα μας βρίσκετε σε κίνδυνο  λόγω της αθρόας προσέλευσης λαθρομεταναστών.
   Από  την πλευρά μας τονίστηκε το ζήτημα του κλονισμού του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Πέλλας με το άδειασμα του ενός τετάρτου του προσωπικού από τις Υπηρεσίες του Νομού μας.
   Στην Ηγεσία τέθηκε το ζήτημα ότι αδυνατούμε να εκπληρώσουμε στοιχειωδώς την αποστολή μας διότι έχουμε 85 χιλ. συνοριακής γραμμής με την FYROM και δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν λαθρομετανάστευση από την γείτονα χώρα, την διακίνειση ναρκωτικών και το έγκλημα ενώ ενδέχετε να δημιουργηθούν νεοι καταυλισμοί αλλοδαπών .
   Ταυτόχρονα είμαστε νομός με μεγάλη τουριστική επισκεψιμότητα (Αρχαιολογικός χώρος Πέλλας-Λουτρά Λουτρακίου-Καιμάκτσαλάν).
   Από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία δεν δόθηκαν απαντήσεις για τα προβλήματα που δημιουργεί η μετακίνηση των 50 Αστυνομικών από τον Νομό μας, ταυτόχρονα δε μας επισημάνθηκε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα όποια προβλήματα θα δημιουργηθούν στον Νομό Πέλλας παρά μόνο η φύλαξη των συνόρων στον Ν.Έβρου.
   Παρακαλούμε τους κυρίους και την κυρία Βουλευτή, τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη,     
τους κυρίους Δημάρχους του Νομού μας να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το μείζον θέμα που μας απασχολεί.

   ΓΙΑΤΙ  ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!
                                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                             Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                                                                     ΤΡΟΧΙΔΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
                    6974319776                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)