Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μ. Α. ΠΕΛΛΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 2 – 0





Από νωρίς καθάρισε το παιχνίδι η ομάδα του Μ. Α. Πέλλας αφού ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Κώστα Χαρμάνα όταν μόλις στο 1΄λεπτό έφυγε μόνος του μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην άδεια εστία ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Στο 29’ ο Τζεβελέκης που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 2-0.. Στην συνέχεια και πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 41’ ο Μπρατσούδης σε μια σέντρα σουτ που επιχείρησε η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του Πασχαλίδη και κατέληξε άουτ. Στην επανάληψη η ομάδα του Ορφέα μπήκε ποιο δυνατά, είχε καλύτερη παρουσία στο γήπεδο  πίεσε την ομάδα της Πέλλας στην προσπάθειά του να πετύχει κάποιο τέρμα για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην συνέχεια, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιχτών του δεν τα κατάφερε Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του άτυχου 26χρονου αστυνομικού από την Πέλλα που τόσο νωρίς και άδικα έφυγε από κοντά μας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Πολλή καλή διαιτησία των Θεολόγου Δεμερτζή Χ. και Δέλιου

Μ. Α. ΠΕΛΛΑΣ : ( Κιούρκας ) Ογκανέζωφ, Καμπούρης (73’ Βλαϊκούδης), Κορωνάς, Τανταλίδης, Τζεβελέκης (82’ Καριαφίνης), Χαρμάνας, Μπρατσούδης, Γάκης, Κούμπους, Καραμούζας, Καραπίττας (66’ Κηλίκης).

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ : ( Μαλουμίδης ) : Πασχαλίδης, Συμέου, Βόλτσης, Απαζόγλου (64’ Κόντσιας), Σαββίδης, Μπράσα (52’ Ουζούνης), Σωκρατίδης, Παπουλίδης, Τσεγάνης, Παπαχρήστου, Βλαδίκας (52’ Τούσιας).

Π. Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)