Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μαχαίρια στη Νέα Δημοκρατία στη Πέλλα






Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Καρασμάνης ,για συνάδερφό του τον οποίο ονομάζει  νεοφώτιστο πολιτικό, χωρίς να τον κατονομάζει , 
με αφορμή  το έργο της παράκαμψης των Γιαννιτσών ,και τα 120 εκ. ευρώ που ,όπως υποστηρίζει τα πήραν από τη Πέλλα και τα πήγαν για έργο στη Θεσσαλονίκη .Είναι όμως ολοφάνερο ότι αναφέρεται στον Διονύση Σταμενίτη
Από την άλλη πλευρά οι υπόλοιποι παράγοντες του νομού  συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών υποστηρίζουν ότι ουδέποτε  εγγράφηκαν ούτε και ήρθαν τα συγκεκριμένα χρήματα στη Πέλλα . Γιαυτό και όλοι μαζί συντονίζονται και προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα , όπως η αυριανή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη.
Ο Γ. Καρασμανης
σε ορισμένα σημεία αναφέρει χαρακτηριστικά  «Όμως, δεν μπορεί να μη στηλιτεύσει την απρέπεια (επιεικώς) νεοφώτιστου πολιτικού στελέχους του Νομού μας που - γιατί άραγε; - επιχείρησε να ακυρώσει έγγραφα αποδεικτικά της απόλυτης νομιμότητας για την κατασκευή της παράκαμψης Γιαννιτσών, καταχωρισμένα μάλιστα στα πρακτικά της Βουλής. Ανάλογη πράξη, δηλαδή την αμφισβήτηση των Επίσημων Πρακτικών της Βουλής δεν είχαν αποτολμήσει ούτε οι δικτάτορες.
Είναι ο ίδιος που και σήμερα επικαλείται και επισείει ένα κατάπτυστο έγγραφο το οποίο ο Γιώργος Καρασμάνης έχει καταγγείλει και έχει αποδείξει ως ¨επιτομή της πολιτικής ασυνέπειας και παλινωδίας¨. Το έγγραφο στο οποίο, ο  τότε υφυπουργός Μωραϊτης, ανέφερε ότι το έργο (της παράκαμψης Γιαννιτσών) παρουσιάζει τέσσερα προβλήματα. Το έγγραφο το οποίο ο ως άνω υφυπουργός υπέγραψε στις 11 Απριλίου του 2012, ημέρα που διαλυόταν η Βουλή για τις εκλογές και ήξερε ότι δεν θα είχε απέναντί του κανένα  Καρασμάνη  να τον ξεμπροστιάσει.»
Περισσότερα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)