Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση της Θ. Τζάκρη για τη νέα σχολική χρονιά




Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η βουλευτής του νομού μας κ. Θ. Τζάκρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού να εκκινήσουν από την αφετηρία για έναν αγώνα δρόμου αντοχής που πρέπει να περιέχει μέσα τους το στοιχείο της θέλησης για την επιτυχία, σε ότι αφορά την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.
Υπάρχουν δυσκολίες γι’ αυτούς που δίνουν τον αγώνα και εμείς οφείλουμε όχι ως απλοί θεατές, αλλά κυρίαρχα ως άνθρωποι, να σταθούμε δίπλα τους, για να δώσουμε νόημα σ’ αυτό τον αγώνα και ουσία στην προσπάθεια.
Η παιδεία αποτελεί τον κύριο μοχλό στη συνέχεια της ελληνικής πολιτείας, γι’ αυτό αν και υπάρχουν εκ των πραγμάτων σήμερα αντικειμενικές δυσκολίες σε ότι αφορά την λειτουργικότητα, θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε για άλλη μια χρονιά, μια ακόμη μάχη, που θα εγγυάται την αξιοπρέπεια όλων όσων την βιώνουν καθημερινά.
Αυτή τη μάχη θα πρέπει να την κερδίσουμε, διεκδικώντας τα αυτονόητα, αν θέλουμε ακόμη να πιστεύουμε ότι κάπου μέσα μας υπάρχει αρκετός χώρος για στόχους και οράματα, που θα αναδείξουν τη νέα και μελλοντική γενιά στον τόπο μας.
Ας είναι καλή η χρονιά για όλους.

Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας».-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)