Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα της ομάδας στους συντοπίτες Αλμωπιείς στην Αθήνα





Η μία επιτυχία διαδέχετε την άλλη για την Θεατρική ομάδα “Έκφραση Αλμωπίας” και για την φετινή της παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης".  Για πρώτη φορά η θεατρική ομάδα από την Αριδαία ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου και θα παρουσιάσει την δουλειά της, την κωμμωδία του Άκη Δήμου “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη.
Το έργο που πρόσφατα βραβεύτηκε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Ορεστιάδας και απέσπασε σημαντικά βραβεία και διακρίσεις μεταξύ αυτών,  βραβείο κοινού,  βραβείο ερμηνίας α' γυναικείου ρόλου και έπαινο ερμηνείας β' αντρικού ρόλου, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ανεβάσει δύο παραστάσεις το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο θέατρο ΑΡΓΩ, της Αιμιλίας Υψηλάντη στο Μεταξουργείο, στα πλαίσια της μεταφοράς των τριών βραβευμένων παραστάσεων του φεστιβάλ από την ακριτική Ελλάδα στην Αθήνα. Οι άλλες τρεις παραστάσεις που θα ανέβουν στην Αθήνα είναι: “Ο Επίλογος” του Αλέκου Γαλανού, από το Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας-Μακρακώμης, “Το Ταξίδι” του Γιώργου Θέμελη, από τη Θεατρική Ομάδα «Εξ Αμάξης» και “Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω” του Ντάριο Φο,  της διοργανώτριας, Θεατρικό Εργαστήρι Διόνυσος Νέας Ορεστιάδας. Πρόκειται για μια νέα δράση του Φεστιβάλ Ορεστιάδας που δίνει τη δυνατότητα σε διακεκριμένες Ερασιτεχνικές Ομάδες Θεάτρου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύτερο θεατρόφιλο κοινό, προβάλλοντας ταυτόχρονα το καλό Ερασιτεχνικό Θέατρο ως μέσο ουσιαστικής πολιτιστικής παρέμβασης στην περιφέρεια και στις τοπικές κοινωνίες.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της “'Εκφρασης Αλμωπίας” απευθύνουν κάλεσμα στους συντοπίτες μας Αλμωπιείς που διαμένουν στην Αθήνα, να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου, με την παρουσία τους στο θέατρο ΑΡΓΩ, στο Μεταξουργείο, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ. Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ. Τηλ θεάτρου: 210-5201684

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)