Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεργασία για τις Λουτροπόλεις







ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 77ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Πρόεδρος κύριος Άνέστης Αναστασιάδης επισκέφτηκε τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου και είχε επαφές σχεδόν με το σύνολο των εκπροσώπων των περιπτέρων. Εκεί έγινε μια εκτενής ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου σχετικά με τις ελληνικές λουτροπόλεις και τους στόχους του συλλόγου.
Ο πρόεδρος ζήτησε από όλους τους παραγωγικούς φορείς  την άμεση συνεργασία  σχετικά με την ανάπτυξη των λουτροπόλεων.
Στις 11.9.2012 ο κύριος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στη VERGINΑ  Τηλεόραση με το δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη όπου αναφέρθηκε σε όλο το φάσμα σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου και κυρίως τον τρόπο ανάπτυξης και προβολής των ελληνικών λουτροπόλεων. Επίσης ο κύριος Αναστασιάδης με την ιδιότητα του εκδότη της εφημερίδας «Τα Νέα Της Τούμπας» αναφέρθηκε και σε όλες τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στη λειτουργία της ΔΕΘ.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Περίπτερο του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών και είχε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα του παραπάνω φορέα. Επιπλέον συζητήθηκε ο τρόπος συνεργασίας του συλλόγου με τους παραγωγούς και τους παράγοντες των λαϊκών αγορών που είναι πάντα συνδεδεμένες με τις λουτροπόλεις και τι θα πρέπει να προσφέρουν σε αυτούς τους χώρους.
Παρών στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του παραπάνω οργανισμού κύριος Πάππου, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Συκεών-Νεάπολης με παρόντα τον  αντιπρόεδρο του συλλόγου Λαϊκών Αγορών.
Επίσης ο πρόεδρος είχε και συνάντηση με παράγοντες του περιπτέρου του
Ν. Σερρών οπού έγινε μια εκτενής ενημέρωση για τις λουτροπόλεις Νιγρίτας, Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου και ζήτησε από το Δήμο Σερρών να βοηθήσει  όσο μπορεί για την καλύτερη προβολή σχετικά με το θεραπευτικό τουρισμό.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.
    ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΟΙΒΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)