Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΡΚΕΛ, άντε και....



Γράφει ο
Χρήστος Στ.Μίσκος
Οικονομολόγος

                               
  



΄Ηρθε, είδε κι έφυγε. Στα τσακίδια, μωρή.
Και τί μας είπε; Ότι χρειαζόμαστε πολλά ακόμη να γίνουν, πολλά που να αποτελειώσουν τον λαό της Ελλάδας, για να πάρουν τους τόκους τους ,οι τοκογλύφοι, να πέσουν κι άλλο οι μισθοί, να πάει κι άλλο κάτω η οικονομία μας, οι τιμές των μετοχών των κρατικών εταιρειών  να πέσουν κι άλλο. για να τις πάρουν κοψοχρονιά, το καθίκι που έχει διορίσει εδώ στο προτεκτοράτο της ΧΟΥΦΤΕΝ[Αρπούχτεν] να μολύνει κάθε τι στην τοπική αυτοδιοίκηση και να επιβάλει ό,τι γουστάρει. Δηλαδή την ....καλέσαμε στον γάμο μας και μας είπε και του χρόνου.
    Η χώρα μας βιώνει τραγικές καταστάσεις, την περιμένουν κι άλλες χειρότερες, αποτέλεσμα των εγκληματικών ενεργειών και παραλείψεων, εσκεμμένων ή μη των άχρηστων και τομαράκιδων  πολιτικών μας από  τον Ιούλιο του 1974 ίσα με σήμερα.
Ντεμέκ τότε αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα και με αυτά που γίνονται τώρα το Σύνταγμα το έχουν κάνει σμπαράλια, καταλύοντας κάθε ίχνος δικαίου και να φανταστεί κανείς αυτά τα έχουν κάνει τώρα τελευταία, καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου [Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ]
    Μικροί και ολίγιστοι όσο ποτέ οι πολιτικοί μας. Να ακούμε τώρα και να διαβάζουμε τον τότε εκπρόσωπό μας στο Δ.Ν.Τ. Ρουμελιώτη ότι ήταν σε γνώση τόσο του πρωθυπουργού Γ.Α.Παπανδρέου, όσο και του υπουργού Γ.Ππαπακων/ντίνου η μη επιτυχία του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αυτοί δεν κάνανε τίποτε, ακόμη και μετά την προειδοποίηση του τότε Γενικού διευθυντή ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ. Κι όμως ο ΓΑΠ έσωζε και ξαναέσωζε  την Ελλάδα και  γι΄ αυτό ο Αρχιεπίσκοπος θα του αλλάξει το όνομα από Γιώργος σε Σωτήρη.
    Πάντως ας μην είμαστε και αχάριστοι για τα όσα μα έχει δώσει ο Θεός τα τρία τελευταία χρόνια ,αφού χάρη στον τρισάθλιο Γ.Α.Π. και την πουλημένη παρέα του ,έχουμε τώρα ΔΥΟ ΤΡΟΊΚΕΣ ήτοι μία εσωτερικού και μία  εξωτερικού ,αλλά με μια ουσιώδη διαφορά: Η εσωτερική κάνει ότι μας κυβερνά, ενώ η εξωτερική πράγματι μας κυβερνά, αφού τίποτε δεν αποφασίζεται στην πατρίδα μας για τον λαό, αν δεν πάρει το πράσινο φώς από αυτά τα πουλημένα στο κεφάλαιο εγχώριο και ξένο καθίκια  [Τόμσεν και σία]. Η εθνική κυριαρχία έχει ξεπουληθεί στους ξένους κι έχουμε ανδρείκελα κυβερνώντες μια χώρα και έναν λαό που δεν άξιζε με τίποτε τέτοια κατάντια.
Και θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ,ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, γι΄ αυτό και μας κρατάνε στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ, σε κοιτάσματα ,απλά δεν είχε πολιτικούς με ούμπαλα ,που να κοιτάνε μακριά  και ΕΘΝΙΚΑ για την εκμετάλλευσή τους και σήμερα βγαίνουμε σαν ζήτουλες για δανεικά, με πολιτικούς που έφεραν την οικονομία της χώρας σ΄ αυτή την άθλια κατάσταση και δεν εννοούν να πάνε στο σπίτι τους ,αφού απέτυχαν παταγωδώς σε αυτά που τους εμπιστεύτηκε  ο λαός..
     Δύο χρόνια με την ΤΡΟΙΚΑ εδώ. Και παρ΄ όλο που η ..αξιολάτρευτη  ΛΑΓΚΑΡΤ παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στην συνταγή για τον άρρωστο, που τον νάρκωσαν ,συνεχίζουν την εγκληματική πολιτική τους για την πλήρη εξαθλίωση του λαού ,με τους εδώ κυβερνώντες να μην φέρνουν καμιά αντίρρηση, Θεέ μου.
Δηλαδή ,σφάξε με αγά μου, για να αγιάσω, αρκεί να πάρουμε τη δόση των 31,5 δισ.ευρώ ,που έπρεπε ήδη να την είχαμε πάρει από το Μάρτιο.
Και κοτζάμ κυβέρνηση να μην ενημερώνει τον λαό της ,πού θα πάνε αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ [25 δισ. ευρώ για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών], να μην λέει ότι ούτε ένα ευρώ δεν θα πέσει στην αγορά ,για να κινηθεί και να δει μια άσπρη μέρα [εκτός κι αν θα δοθούν σ΄ αυτούς που χρωστάει] ,αλλά το ότι από τη μια τσέπη των δανειστών  θα βγούνε και στην άλλη θα μπούνε και το πιο πρόστυχο των δανειστών  δανεικά τους θα μπούνε σε ειδικό κωδικό ,για να είναι σίγουροι ότι θα πληρωθούν τα δανεικά που λήγουν και οι τόκοι           των επαίσχυντων τοκογλύφων. Τέτοια ξευτίλα  δηλαδή  για ένα  κράτος, που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ
     Και πότε θα μας δοθούν αυτά τα ευρουλάκια; Αααααα, να μην ξεχνιόμαστε, αφού το είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας. Μετά τις εκλογές στις Η.Π.Αμερικής, εκτός πια κάποιου ατυχήματος  που φοβάται ο κολοτούμπας  πρωθυπουργός μας Αντ.Σαμαράς.
Ο Μπάρακ Ομπάμα κι αυτοί που τον χρηματοδοτούν είχαν διαμηνύσει πριν από καιρό στις μαριονέτες της δήθεν Ενωμένης Ευρώπης: Κοιτάξτε, μη κάνετε καμιά μαλακία με την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές μας στις 6.11.2012,την βάψατε .Ε, και τί να κάνουνε τα αλογάκια ; Χατίρι δεν του χάλασαν και οι αποφάσεις για τα 31,5 δισ.ευρώ θα παρθούν στις 16.11.2012,αφού πρώτα θα έχουν ψηφισθεί τα εξοντωτικά μέτρα στην βουλή μέχρι 11.11.2012.
Και έτσι δεν θα...πεινάσει ο ελληνικός λαός ,σύμφωνα με το μεγάλο μας πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και το τσιράκι των πλουσίων ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, υπουργό οικονομικών .Και το λένε χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας. Τέτοιους άχρηστους πολιτικούς έχουμε.
     Πολιτικούς που δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τους υπολογισμούς που κάνει του Δ.Ν.Τ [ο νεκροθάφτης των οικονομιών, όλων των χωρών ,όπου κι αν πήγε] ότι δηλαδή το χρέος της χώρας μας αναμένεται να εκτιναχθεί το 2020 στο 150%,παρά τις όλες θυσίες του λαού μας, του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος [Α.ΕΠ.] κι όχι στο 120%,όπως είχε σχεδιασθεί και υπολογισθεί από το οικονομικό επιτελείο του ..μεγάλου ΓΑΠ, που μας έφερε την ΤΡΟΙΚΑ για να μας σώσει.
     Δεν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα με νούμερα. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι το ότι για πολλά χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας θα βιώσει την φτώχεια ,που δεν την βίωσε ούτε στην εποχή του 1940 όταν η χώρα μας ήταν υπό την κατοχή της φασιστικής Γερμανίας [σάμπως σήμερα καλύτερη είναι;]
΄Οταν, ρε γαμώτη μου ,φθάνουν στο σημείο    οι κυβερνώντες [κυβερνώντες της πλάκας δηλαδή] να ψηφίζουν νόμους, που επιτρέπου  στα σούπερ μάρκετ νάχουν στα ράφια τους-για πώληση!!!!!!-ληγμένα τρόφιμα, έ, τότε είναι για κρέμασμα κι όχι μόνο για φτύσιμο. Τί λέτε ,ρε ζωντόβολα; Εσείς θα φάτε ληγμένα τρόφιμα; Θα αποτολμήσετε να τα δώσετε  στη μάνα σας, στον πατέρα σας, στο παιδί σας; Και δεν βρέθηκε ακόμη ένας εισαγγελέας να τους καθίσει στο σκαμνί, για αυτήν την εγκληματική τους απόφαση..
Όμως ας ξεχνιόμαστε κι όλας. Τί είχε πει μέγας υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ; Ότι δεν ..πεθαίνουν οι συνταξιούχοι .Ε, ευκαιρία να πεθάνουν τώρα με τα ληγμένα τρόφιμα να τους ξεκάνουν όλους .Ευελπιστούμε ότι και οι γονείς τους ληγμένα τρόφιμα θα τρώνε .Ού  να μου χαθείτε ,παλιοτόμαρα.
   Άντε να δούμε ως πότε θα σας ανεχθεί ο ελληνικός λαός και μετά θα σας πάρει με τις πέτρες ,όπως είχε πει ο αλήστου μνήμης μέγας πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)