Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Επελέγη ο ανάδοχος



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ






Σε συνέχεια των προηγούμενων ενημερώσεων της βουλευτή του νομού μας κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία παρακολουθεί την εξέλιξη των διοικητικών διαδικασιών για την ανάθεση της «Μελέτης φράγματος Αλμωπαίου-Καλής Ν. Πέλλας» ανακοινώνεται ότι:
Η Επιτροπή του διαγωνισμού μετά τη δημόσια συνεδρίασή της στις 27/8/2012 για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών και τη σύνταξη του Πρακτικού 3, εισηγήθηκε ομόφωνα την ανάθεση της «Μελέτης κατασκευής φράγματος Αλμωπαίου-Καλής Ν. Πέλλας» στον προσφέροντα (σύμπραξη εταιριών) με την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά, η οποία είναι της τάξης των 1.540.841,17 € (χωρίς ΦΠΑ) και αντιστοιχεί σε έκπτωση 50,09%.
Στη συνέχεια ακολουθεί η έκδοση απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με την οποία θα γίνεται η ανάθεση της μελέτης στην εν λόγω σύμπραξη και η υπογραφή του συμφωνητικού μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.
Πριν την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης και την υπογραφή του συμφωνητικού πρέπει να εκδικαστεί και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβληθεί κατά την πρώτη φάση του ελέγχου των τυπικών δικαιολογητικών συμμετοχής των προσφερόντων, η εκδίκαση της οποίας στις 27/9/12 αναβλήθηκε, δεν φαίνεται όμως ότι θα επηρεάσει την εξέλιξη του διαγωνισμού και την ανάθεση της μελέτης, γιατί η αιτούσα ασφαλιστικά μέτρα έχει απολέσει το έννομο συμφέρον.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)