Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τέλος ο Βασίλης Σαμαράς από τον Εδεσσαϊκό



 ΕΠΑΦΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΛΜΩΠΟ;



Το χρονικό  μιας προαναγγελθείσας παραίτησης ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Εδεσσαϊκό. Ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς  ,που δεν συμπλήρωσε ούτε δυο μήνες( έμεινε 7 παιχνίδια) στην ομάδα των καταρρακτών , υπέβαλε την παραίτησή του  και δεν συνεχίζει. Πριν την σημερινή προπόνηση συναντήθηκε με τον πρόεδρο και λίγο αργότερα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την αποχώρησή του .  Προσωρινά χρέη μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης ,θα εκτελεί ο βοηθός του Νίκος Γεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να υποβάλλει την παραίτησή πριν δέκα μέρες .
Στον Εδεσσαϊκό φέρονται δυσαρεστημένοι από την όλη εξέλιξη . Θεωρούν ότι οι λόγοι που επικαλέστηκε ο προπονητής ήταν ουσιαστικά προσχήματα. Εκείνο που τους προβληματίζει περισσότερο είναι ότι η υπόθεση άνοδος έχει μάλλον χαθεί για φέτος .
  Ο Βασίλης Σαμαράς παραιτείται για δεύτερη φορά φέτος . Η πρώτη ήταν την πρώτη αγωνιστική μετά το παιχνίδι Πρ. Ηλίας –Αλμωπός 2-1 ως προπονητής του Αλμωπού.

Στα παιχνίδια που έμεινε στο Εδεσσαϊκό  είχε τα αποτελέσματα:
Εξαπλάτανος-Εδεσσαϊκός 2-2
Εδεσσαϊκός-ΠΑΟΚ Γιαν 4-1
Ριζάρι-Εδεσσαϊκός 5-2,( ακολούθησε η περίφημη επιστροφή των παικτών της ομάδας από το Ριζάρι στη Έδεσσα με τα πόδια)
Εδεσσαϊκός-Πρ. Ηλίας 4-0
Πέλλα-Εδεσσαϊκός 2-1
Απόλλων Κ.Β. –Εδεσσαϊκός 0-6
Εδεσσαϊκός-Ν.Μυλότοπος 2-3
Μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει προπονητή οι 8 από τις 15 ομάδες της Α1 κατηγορίας


Νωρίς το βράδυ κυκλοφόρησαν πληροφορίες περί επιστροφής του Β. Σαμαρά στον πάγκο του Αλμωπού. Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί ,για να μπορεί κανείς υιοθετήσει την βασιμότητά τους.Δεω αποκλείεται να είναι και διαδόσεις επιτήδειων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)