Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αγώνες Άρσης Βαρών στην Αριδαία



   Μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση ανέλαβε να φιλοξενήσει η πόλη της Αριδαίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες φορέων της πόλης.

   Συγκεκριμένα από 23-11-12 έως 25-11-12, στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών Ανδρών- Γυναικών & Νέων.
   Είναι η κορυφαία διοργάνωση άρσης βαρών για το 2012 και θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές του αθλήματος.
      Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας και την υποστήριξη της Π.Κ.Μακεδονίας.
    Οι αγώνες πέραν του αθλητικού τομέα , παρουσιάζουν και οικονομικό ενδιαφέρον  καθώς η ευρύτερη περιοχή θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές- προπονητές- συνοδούς κ.α. Συνολικά αναμένεται τις ημέρες των αγώνων την περιοχή μας να την επισκεφθούν άνω των 500 ατόμων.
  Ο Φ.Ο.Αριδαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία. και  το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει αγώνες διεθνών προδιαγραφών και υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.
  Η παρουσία του κόσμου θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας στην επιτυχία των αγώνων  και συμπαραστάτης στην προσπάθεια των αθλητών του ΦΟΑ για την κατάκτηση της νίκης.
   Στους αγώνες θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Περιφερειάρχης Αττικής κ.Σγουρός, οι Εθνικοί προπονητές κ. Βαλέριος Λεωνίδης & Λεωνίδας Σαμπάνης καθώς και μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)