Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παρανόησαν την επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Αλμωπίας





 
Άλλη διάσταση δίνει για την επίσκεψη των μαθητών  της Δ΄τάξης του 3ου Δημ. Σχολείου Αριδαίας στο Δημαρχείο Αλμωπίας,από την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος ,   ο δάσκαλος Παύλος Κοροσίδης  που τους συνόδευε. Υποστηρίζει ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου .
Ο κ. Κοροσίδης υποστηρίζει:


Οι μαθητές της Δ΄τάξης του 3ου Δημ. Σχολείου Αριδαίας με αφορμή από το μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος κεφ.7 , σελ. 25 του βιβλίου , '' Η πλατεία μας '' , θέλησαν να στείλουν προσωπικές επιστολές στον Δήμαρχο της πόλης για το πώς θα ήθελαν να είναι η πλατεία της Αριδαίας τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Με την επίσκεψη της ολομέλειας στο δημαρχείο, το προεδρείο της τάξης παρέδωσε στον κ. Δήμαρχο τις επιστολές και αποχώρησε .
Δεν έγινε καμιά συζήτηση για προβλήματα του σχολείου, άλλωστε ούτε οι μαθητές αλλά ούτε και εγώ είμαστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα του σχολείου.
Το σχόλιο έγινε διότι με λυπεί αφάνταστα πως μια απλή εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών δημοτικού σχολείου έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης .
Πρέπει κάποια στιγμή όλοι αυτοί που αποφασίζουν ή είναι υποχρεωμένοι εξαιτίας της εργασίας τους να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε να είναι ακριβείς και τα λόγια τους να αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ




Σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου οι μαθητές της τετάρτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας συνοδευόμενοι από τον δάσκαλό τους κ. Παύλο Κοροσίδη επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Χρήστου, Τάσος Θεοδωρίδης, Νίκος Παρούτογλου  και η Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ κ. Κατερίνα Μπαγκή.
Κατά τη συνάντηση οι μαθητές έθεσαν τα ερωτήματά τους στο Δήμαρχο, μίλησαν για τα προβλήματα του σχολείου τους ενώ φεύγοντας του έδωσαν τις προτάσεις τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού απάντησε στα ερωτήματα των μαθητών, μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους για να γίνει η πόλη μας ακόμη ομορφότερη τα Χριστούγεννα και ευχαρίστησε τους μαθητές για τις προτάσεις τους.
Οι μικροί μαθητές, φεύγοντας από το γραφείο του Δημάρχου αποχαιρέτησαν το προσωπικό και τους αιρετούς με ευγένεια και πολλά χαμόγελα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΔΑΣΚΑΛΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)