Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαλούμ στο Γαρέφι



Πολλά παράπονα διατυπώνει το Γαρέφι για τον διαιτητή ο οποίος παραλίγο να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι .
Στο 62΄μετά από ελεύθερο του τερματοφύλακα του Γαρεφείου  , ποδοσφαιριστής της Καρυδιάς έπεσε κάτω εκτός φάσης. Ο Χ. Τουρλάκης πήγε να δει τι έπαθε και ο παίκτης της Καρυδιάς τον γρονθοκόπησε . Ακολούθησε γενική σύρραξη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και να κληθεί η αστυνομία . Ο Διαιτητής ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι αποβάλλει το νούμερο 5 και νούμερο 15 του Γαρεφείου. Πλην όμως η ομάδα δεν είχε  ποδοσφαιριστές με αυτούς τους αριθμούς. Αυτό και μόνο ,δηλώνει την πλήρη προκατάληψη σε βάρος του Γαρεφείου , δηλώνει ο Νίκος Παρασκευάς πρώην πρόεδρος της ομάδας . Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και να υπάρχει τόση προκατάληψη κατά του χωριού μας . Επιτέλους τέτοια φαινόμενα ας προβληματίσουν επιτέλους την διοργανώτρια και την κορυφή της διαιτησίας.

Τελικό αποτέλεσμα  3-0 με γκολ των Α. Σίσκου, 10΄, Ματθαίου Μάρκου 75΄και Θωμά Σίσκου στο 85΄

4 σχόλια:

  1. Στο 62΄ ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γαρεφίου χτύπησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή της ομάδας της Καρυδιά. Στην συνέχεια στο αλαλούμ που δημιούργησαν όλοι οι παράγοντες του Γαρεφίου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας τους με το νούμερο 3 δάγκωσε στο πρόσωπο τον αντίπαλο παίκτη που βρισκόταν πεσμένος κάτω με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι α΄βοήθειες.
    Αυτά για να την εξακρίβωση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις εις βάρος αθώων ποδοσφαιριστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δλδ ρε παιδια οταν γραφετε κατι να ισχυει...ντροπη ειναι αυτο που εγινε...τα πραγματα εγιναν οπως τα λεει ο προλαλησαντας μιας κ ημουν μπροστα...ναι μηπως εφαγαν κ ξυλο οι καημενοι...αυτος που δαγκωσε τον ποδοσφαιριστη πρεπει να ειναι ευγνωμων που δεν τον μαζεψε η αστυνομια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tora to mathate to garefi re paidia? mia zoi me tsampouka kai ksulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai h dyo to idio einai!!!k stin karydia exei trampoykoys k sto garefi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)