Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα κι ευχές στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας




 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε και φέτος στο γραφείο του μεγάλο αριθμό συλλόγων, σωματείων και άλλων ομάδων που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια και ύμνους στο γραφείο του και του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά.



Μεταξύ των συλλόγων που επισκέφτηκαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας Θεόδωρος Γαβράς, η Χορωδία του ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας, κ.ά. ενώ ιδιαίτερο τόνο έδωσε η εμφάνιση της μπάντας της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.

Ο κ. Θεοδωρίδης αντήλλαξε ευχές με τα μέλη των συλλόγων και τους συνεχάρη για το σημαντικό πολιτιστικό έργο και δράσεις που υλοποιούν, «διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και εμπνέοντας αισιοδοξία για το μέλλον».

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο. Χρόνια Πολλά στην ελληνική ομογένεια που γιορτάζει μαζί μας το γεγονός της γέννησης Του Χριστού. Η γέννηση Του Θεανθρώπου φωτίζει το νου και τις καρδιές μας, φέροντας ελπίδα σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)