Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Επεισόδια στο παιχνίδι Προμάχων- Υδραίας 1-0



Αποχώρησε στο 80΄η Υδραία .


Παραλίγο να φάει το ξύλο της χρονιάς  του ο Βασίλης Καρυπίδης της Υδραίας  όταν έκανε σκληρό φάουλ  σε παίκτη  των Προμάχων  και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα .
Οι δύο παίκτες διαπλκτίστηκαν και ακολούθησε γενική σύρραξη . 
Αγανακτισμένοι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο και τον κυνήγησαν . Διοίκηση και ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων τον προστάτευσαν . Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος έγραψε ότι στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν φίλαθλοι και των δύο ομάων  . Οι Υδραιώτες υποστηρίζουν ότι ήταν ελάχιστοι οι φίλαθλοί τους Η ομάδα της Υδραίας  τελικά αποχώρησε και δεν συνέχισε . Στην έκθεσή της η αστυνομία φέρεται να έχει αναγράψει ότι στο γήπεδο μπήκαν φίλαθλοι των γηπεδούχων .
Το σκορ στο σημείο της διακοπής ήταν 1-0 με γκολ του Νάνου από το 50, ενώ αποβλήθηκε   ο Γρηγοριάδης και προς στιγμή απειλήθηκε σύρραξη .
Στο α΄ημιχρονο το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά και ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια επειδή τον έφτυσε φίλαθλος.

1 σχόλιο:

  1. οπως να'ναι τα λες...
    1ον οι φιλαθλοι μπηκαν για να προστατεψουν τον ποδοσφαιριστη των προμαχων τον οποιο αρχισε να κυνηγαει ο υδραιωτης..!(ποσο χαζος μπορει να ειναι!)
    2ον στο πρωτο ημιχρονο ο διαιτητης δεν μπηκε στα αποδυτηρια, απλως σκουπιστηκε απο το φτυσιμο (ευτυχως τον εφτυσε μονο ενας..αλλιως θα πνιγωταν)
    3ον ευτυχως δεν ειχε πολυ κοσμο στο γηπεδο!
    οι υδραιωτες ηταν αρκετα εριστικοι!!..που?..μες στους προμαχους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)