Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Οι ατάκες του αιώνα από τον Δήμαρχο Αλμωπίας




«Είμαστε μία δυνατή ομάδα με συνοχή και κοινό στόχο το καλό του τόπου μας.
Διαφορετικές απόψεις, σε επιμέρους θέματα, φυσικά υπήρξαν και θα υπάρξουν αλλά δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν την κοινή μας πορεία.»
Οπωσδήποτε. Υπάρχει  μια  ευχάριστη ατμόσφαιρα


«Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι πλέον θεσμός, με ότι αυτό συνεπάγεται, και ο κ. Κλεισούρης γνωρίζω ότι προσπαθεί και εργάζεται σκληρά για να αντεπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντά του. Έχει τη δική μου στήριξη, όλης της δημοτικής αρχής»
-Σίγουρα…




«….πραγματοποιήσαμε συναντήσεις κατ’ επανάληψη με τους συνεργάτες μου, στην Αθήνα, με τους αρμόδιους φορείς, όπως επίσης αποστείλαμε δεκάδες διαβήματα παραθέτοντας τις ιδιαιτερότητες της Αλμωπίας και ζητώντας από την κεντρική εξουσία τη μεταχείριση που μας αρμόζει.»
Πότε;

«… Το καρναβάλι είναι μία καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε αλλά και να σατιρίσουμε την σημερινή ελληνική και όχι μόνο πραγματικότητα. Η σάτιρα είναι μέσα στο DNA μας»
Καταλαβαίνει και από σάτιρα . Κακώς τον αδικήσαμε …

«Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο για το μέλλον του τόπου μας.»
Όχι άλλα πλάνα
«….η κάθοδός μου στις επόμενες εκλογές, είναι δεδομένη, όχι ως αυτοσκοπός αλλά ως το μέσον για να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε στον τόπο μας και στις επόμενες γενιές όσο το δυνατόν περισσότερα».

Ευτυχώς που ζούμε σε άλλο τόπο …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)