Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ





    Την περιφερειακή σύμβουλο Ιωάννα Τζάκη από τη συμπολίτευση (14 ψήφοι υπέρ, 1 λευκό) και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Φεστερίδη (14 ψήφοι υπέρ, 1 λευκό) από την αντιπολίτευση ανέδειξε η σημερινή εκλογική διαδικασία για το προεδρείο της Μητροπολιτικής Επιτροπής



της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που διεξήχθη υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη.
    Μάλιστα, με πρωτοβουλία του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, για πρώτη φορά η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής προέρχεται από την αντιπολίτευση και όχι από την παράταξη της συμπολίτευσης όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
    «Η ανανέωση στη Μητροπολιτική Επιτροπή είναι ήδη εμφανής», τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατά την έναρξη της συνεδρίασης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Μιχάλη Τζόλλα και τα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής για τα σημαντικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια. «Η Μητροπολιτική Επιτροπή είναι ένα μεγάλο στοίχημα που κερδίσαμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας με το ίδιο καλό πνεύμα και κλίμα συνεργασίας. Οι εποχές το ζητούν, αλλά, κυρίως, το απαιτούν οι πολίτες», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ζητώντας από την αντιπολίτευση να εξακολουθήσει να λειτουργεί «με αντικειμενικότητα και σοβαρότητα, που είναι βασικές αρχές της δημοκρατίας».
    Μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνιο Μπάμιατζη, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη «να δεσμευτούμε όλοι ότι από τη Δευτέρα θα ενώσουμε τα χέρια και θα δώσουμε μαζί τη μάχη απέναντι στα προβλήματα του τόπου και των πολιτών».
   
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)